duminică, 7 septembrie 2014

Ponta habar nu are de istorie, după atâta afișat cu idioți amatori de criminali de război. Nu că ar conta pentru Daciana, doar pentru prostimea care îl votează!



Ponta habar nu are de istorie, după atâta afișat cu  idioți amatori de criminali de război. Nu că ar conta pentru Daciana, doar pentru prostimea care îl votează!

Cum Ponta are carențe nu doar la modul în care se face o lucrare academică, să ne mirăm că micul Titulescu habar nu are de… istorie?! Păcăliciul compară efectele unui regim democratic cu un efectele unui regim fascist! Păcăliciul cu anturaj bolnav  de Che Guevara și de alți criminali nenorociți ai istoriei, are habar ce tâmpenii scoate sau a învățat istorie de la alt păcălici în uniformă de nazist, Mazăre? Iar gagiul acesta vrea să fie președinte al României?! Poate cu sprijinul SRI și al demenților care cred că unul care latră mai obraznic și mai tare e vreun dulău de care țara are nevoie.P.S. Cu atâția  demenți de tip nou, nu vă e dor de Vadim și de Funar? Măcar ăia erau mai buni în rolurile lor!

Cred ca efectele asupra societatii romanesti lasate de cei 10 ani de regim Traian Basescu sunt destul de asemanatoare cu cele lasate de regimul nazist in Germania", a mai spus Ponta.
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-18057768-victor-ponta-discutam-psd-despre-demersul-lui-tariceanu-orice-fara-basescu-rau-mai-putin.htm?nomobile=

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.