vineri, 26 septembrie 2014

Să ne…râdem cu Dorin Florea! El veghează la apărarea bunurilor orașului, pentru a nu pune mâna UDMR, PSD sau PNL pe ele, doar porcii din PDL Mureș, subordonații!




Să ne…râdem cu Dorin Florea! El veghează la apărarea bunurilor orașului, pentru a nu pune mâna UDMR, PSD sau PNL pe ele, doar porcii din PDL Mureș, subordonații!

Insul cu afaceri pe primărie pe subordonații PDL, mai scoate o... brașoavă, ca de brașovean de oraș Stalin. Insul, cică, veghează la apărarea bunurilor orașului! Câteva exemple pentru pensionarii furați:
1.     Publicitatea pe organul PDL, Știi TV, cu Cătană care se laudă că merge cu presa bovină la notar.
2.     Campanie electorală cu bugetul proștilor care votează etnic (afacerea autocolante, 3000 de exemplare, pe magazin FCM, anunț pe licitatiaublica.ro! ), pentru Florea, cu bandiții lipitori și puincuriști ca orice zdreanțăe etnică din poliția locală a sereistului Bretfelean, care primește tabere de pictură și locuri în delegații folclorice în Grecia.
3.     Sondajele primăriei pe subordonatul Munteanu.
4.     Afaceri ale primăriei cu scursurile din presă care consiliază retardatul lui Florea și muncesc la organul hoțului PDL, pe motiv de expoziții, concursuri.
5.     Afacerile dedicate pe partid: pedelistul Borșan, pe pedelistul Poruțiu, pe neamurile pedelistei Ioana Roman, pe alte specimene de gen, închirieri de discoteci PNL, angajări de dansatoare din familie PDL la instituții de cultură.
6.     Transporturi pe firma gunoiului PDL.
7.     Sport pe scursurile de subordonați PDL Mureș.
8.     Tichete cadou-mită pentru profesori, cu dedicație pe Real, în campania pentru Băsescu.
9.     Angajări de scursuri PDL, ilegal, pe PFA, pe DNA, pe carnet de partid portocaliu.
10. Înconjurarea de borfași care iau mită sau sunt ilegali, pornind de la șefi de poliție, șefi de poliție locală, retardați pe PFA, rahaturi de consilieri personali sau planetari, care sunt angajați în serviciile subordonate primăriei.
11. . Decontarea pe motiv de pensionari la gagiul PDL Maior și la porcul Țerbea, pușcăriașul scos de la răcoare tot de mafioții PDL Mureș, pe atunci penețecediști!
Deocamdată atât! Florea apără, întradevăr, doar ca UDMR, PSD, PNL să nu fure ce fură și ce va mai fura mafia PDL! 
12. Casetele primăriei, date de porcul mare PDL lui Cătană, să nu îi ia întreținutului licența CNA pentru că proștii nu au emis 3 luni la rând! 
13. Pseudo-sponsorizarea, cu firme care primesc afaceri dedicate și simt nevoia să mimeze că sponsorizează FCM/ASA, concerte. Circuitul banului în  natură. DNA, cum scrie EVZ, are deja client pe Maior, care ar fi luat mită de la Coral Impex!

   Vă mulţumesc şi vă rog să-mi înţelegeţi exigenţa cu care, la rândul meu, veghez la apărarea bunurilor oraşului, care s-au realizat prin truda dumneavoastră.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.