miercuri, 24 septembrie 2014

Atenție, ca bandiții din învățământul mureșean să nu vă ducă copiii și la pupat conducătorii iubiți, în campania zdrențelor! Copii duși în centru, în timpul orelor!



Atenție, ca bandiții din învățământul mureșean să nu vă ducă copiii și la pupat conducătorii iubiți, în campania zdrențelor! Copii duși în centru, în timpul orelor!
Dumneavoastră credeți că dacă trimiteți copiii la școală ăia chiar fac școală. Ei bine, depinde de interese. La clase mai mici unii elevi, mai buni la învățătură, au fost scoși de la ore pentru a a urmări concert, în timpul dedicat altor materii! Alți elevi au fost duși astăzi cu autobuzul (fără să mai plătească, așadar afacere pe banditul PDL Mureș care trebuie să deconteze pe retardatul lui ilegal ceva mii de euro lunar), în centrul orașului, pentru o acțiune cu… baloane. Desigur, tot în timpul orelor de curs! Poate pedelistul Someșan înțelege școala altfel decât prostimea și profesorii cred că pupincurismul ajută. Dacă au, oficial, Școala altfel, în altă perioadă a anului, cum își permit diverși tolomaci să scoată copiii de la programul oficial?! Urmează, vineri, ca elevii să fie duși ca să aplaude zdrențele de la PSD care vin de la București sau pe bandiții PDL din primărie care le mai repară o școală pe firmele lepădăturilor PDL servite de banditul etnic?! Campanie electorală, elevii vor fi puși și să pupe conducătorii iubiți, după ce leprele i-au șantajat pe părinți, prin școală, pentru semnături necesare hoților etnici pentru reparații pe firmele PDL Mureș?! 
Să mai pomenim, ca și culoare locală, de performanță zero, că elevii din clase mici cară zilnic două caiete de matematică și două manuale doar pentru materia Matematică, că după 3 zile de curs din anul școlar 2014-2015 s-au dat teste, că profesorii au sugerat ca prostimea să schimbe parchetul pe banii ei, după ce bandiții din Primăria Târgu-Mureș au cheltuit banii publici doar pe termopanele pe jegurile de partid, acolo unde s-au pozat și filmat retardatul lui Florea și cătanele din presa controlată de banditul din primărie cu publicitatea dedicată și asumată prin ceva ce pute a cartel?
P.S. Dacă îl căutați pe Someșan, găsiți niște minuni de la recomandările pentru profesori ca să meargă în pelerinaj cu elevii (să ghicim, pe autobuzele rahatului pedelist?!), până la obligativitatea ca fiecare profesor de română sau de istorie să vină la evenimentele cu politruci însoțiți, obligatoriu, de elevi, în afara orelor de program și, deci, și de serviciu!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.