miercuri, 10 septembrie 2014

La nici 3 săptămâni distanță, după ce bandiții PDL din Primăria Târgu-Mureș au dat mită electorală în campania pentru Băsescu, tichetele cadou au fost interzise! Ăsta noroc porcesc de la bandiții etnici!



La nici 3 săptămâni distanță, după ce bandiții PDL din Primăria Târgu-Mureș au dat mită electorală în campania pentru Băsescu, tichetele cadou au fost interzise! Ăsta noroc porcesc de la bandiții etnici!
Bandiții etnici PDL Mureș au dat mită electorală unei anumite categorii profesionale și doar în campania pentru Băsescu, din banii publici, 100.000 de euro pomana porcului pedelist, bani pe care profesorii au trebuit să îi și înapoieze, dar care au ajuns la Real, cu dedicația porcului pedelist și nu am auzit ca banditul să înapoieze banii prăduiți și nici ca instituția statului, Consiliul Concurenței, să fie interesat de dedicația din banii publici. Pentru că orașul e mafiot și se controlează ca atare?! Hoții etnice obișnuite, de Târgu-Mureș!

Guvernul interzice institutiilor publice sa acorde tichete cadou, de masa si de vacanta, in 2010
de R.P.     HotNews.ro
Luni, 21 decembrie 2009, 13:59 Actualitate | Esenţial

Guvernul le va interzice institutiilor publice centrale si locale sa le acorde angajatilor tichete de masa, tichete cadou si tichete de vacanta, anul viitor. Prevederea apartine proiectului bugetului de stat pentru 2010, informeaza Mediafax.

"Institutiile publice centrale si locale, indiferent de sistemul de finantare si de subordonare, inclusiv activitatile finantate integral din venituri proprii, infiintate pe langa institutiile publice, nu acorda tichete de masa personalului din cadrul acestora. In bugetele pe anul 2010 ale institutiilor publice centrale si locale, indiferent de sistemul de finantare si de subordonare, inclusiv activitatile finantate integral din venituri proprii, infiintate pe langa institutiile publice, nu se prevad sume pentru acordarea de tichete cadou si tichete de vacanta personalului din cadrul acestora", se arata in documentul obtinut de Mediafax.

Proiectul de buget prevede si ca pensionarii nu vor beneficia in 2010 de compensarea in bani a tichetelor de calatorie pe calea ferata neutilizate. Executivul va sista si anul viitor acordarea acestei facilitati. "Compensarea in bani pentru tichetele de calatorie pe calea ferata neutilizate, prevazuta OU 71/2004 privind acordarea unor facilitati familiilor de pensionari, nu se acorda", potrivit proiectului de buget pe anul viitor.

E oficial: bugetarii nu vor primi tichete de masa, cadou si de vacanta in 2010
de Dragos Comache     HotNews.ro
Marţi, 29 decembrie 2009, 14:56 Economie | Finanţe & Bănci

Ordonanta de Urgenta a Guvernului prin care se interzice institutiilor publice acordarea de tichete de masa, cadou si de vacanta a fost publicata marti in Monitorul Oficial al Romaniei. Guvernul a decis ca, anul viitor, institutiile publice centrale si locale sa nu acorde angajatilor astfel de tichete avand in vedere perioada de criza economica si resursele bugetare scazute.

De la aceasta prevedere sunt insa exceptate institutiile finantate integral din venituri proprii.

"Avandu-se in vedere evolutia crizei economice in anul 2009, precum si extinderea acestuia in cursul anului 2010, se impune luarea de urgenta a unor masuri pentru a se putea asigura respectarea angajamentelor asumate de Romania prin semnarea acordurilor de imprumut cu organismele financiare internationale, acorduri absolut necasare pentru stabilitatea economica a Romaniei, pentru atingerea tintelor de deficit ale bugetului general consolidat in anul 2010", se arata in Ordonanta de Urgenta privind unele masuri financiar-bugetare.

Interdictia de acordare a unor astfel de tichete in sistemul bugetar a fost inclusa initial in proiectul de buget pentru 2010, dar a fost aprobata in final, in sedinta din data de 23 decembrie a Guvernului, printr-o Ordonanta de Urgenta care completeaza bugetul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.