vineri, 5 septembrie 2014

Bandiții PDL Mureș s-au folosit iar pe ilegalul Maior, ins cu dosare la ANI și despre care EVZ scrie că e în atenția DNA pentru mita luată de la Coral! Atenție și la PFA-ul inventat pe care banditul PDL Mureș i-a livrat 35.000 de lei



Bandiții PDL Mureș s-au folosit iar pe ilegalul Maior, ins cu dosare la ANI și despre care EVZ scrie că e în atenția DNA pentru mita luată de la Coral! Atenție și la PFA-ul inventat pe care banditul PDL Mureș i-a livrat 35.000 de lei!

Bandiții PDL Mureș care decontează pe primărie parcări de 800 de euro locul de o mașină (atenție, DNA și Curtea de conturi, afacerile pe Senin și Borșan!), cu bandiții care fac praf o grămadă de bani publici pe firmele abonate la porcul de partid portocaliu, la care porcul  portocaliu își trimite retardatul de partid să facă lobby și să strângă semnăturile de la proștii care plasau și abonamentele la gunoiul porcului PDL Mureș, pentru FCM/ASA.
Atenție la decontările bandiților, ei vă fac parcările tot în fața blocurilor și parcați tot acolo unde ați parcat și pe vremea lui Ceaușescu, excepție doar atunci când bandiții PDL Mureș taie spațiul verde pentru parcările Senin care au numitor comun același borfaș de partid la lobby și imagine pe banii aranjați de borfaș pe Cătană și pe notarul cu care ăla se laudă că trimite presa pentru primit cota de neparticipare la licitații!
Atenție, ANI, mai lăsați neterminatul să ocupe ilegal funcții? Atenție, DNA, Coral a sponsorizat și Zilele târgumureșene și concertul Iglesias, acolo unde banditul PDL Mureș și-a trimis retardatul cunoscut să se afișeze! Iar cei care au actele, să scoată așa-zisa calificare a inginerașului Maior, pe care porcul lui de partid le-a obținut în 3 iulie și l-a angajat pe întreținutul de partid în 5 iulie! Atenție la ce calificare are inginerașul și dați porcului mare PDL Mureș peste bot cu abuzul în serviciu, traficul de influență! Atenție, angajați ai primăriei, porcul PDL poate fi plesnit peste rât cu legea avertizorului public care permite demascarea borfașului care își aduce retardații pe carnet de partid, care angajează rudele de porci PDL Mureș și folosește casetele primăriei și alte bunuri în folosul televiziunii de partid și al scursurilor din camarila borfașului etnic!


Parcare reabilitată pe strada Ion Buteanu




Zilele acestea s-a reabilitat parcarea de pe strada Ion Buteanu din cartierul 1848 – Dâmbul Pietros. Prezent pentru a verifica lucrările, viceprimarul Claudiu Maior a declarat ” Am o foarte bună colaborare cu asociațiile de proprietari din acest cartier. Așa cum le-am promis cetățenilor atunci când s-au reabilitat trotuarele, acum refacem și parcarea, o lărgim și o sistematizăm pentru a crea noi locuri unde să își lase autoturismele locuitorii din zonă. Este o lucrare vastă de peste 3.000 de metri pătrați. Sperăm să obținem prin redefinirea spațiilor peste 20 de noi locuri de parcare. Așa cum se vede, întreg cartierul Dâmbul Pietros arată altfel în acest an, în urma numeroaselor lucrări pe care le-am efectuat aici. Vom continua lucrările și în celelalte cartiere ale orașului. Lunile Septembrie și Octombrie vor fi foarte aglomerate.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.