duminică, 7 septembrie 2014

Traseismul politic nu funcționează în definirea profesorașilor sași?!

Traseismul politic nu funcționează în definirea profesorașilor sași?!

La data de 20 februarie 2013 Klaus Iohannis s-a înscris în PNL la invitația lui Crin Antonescu.[11] O zi mai târziu, noii colegi de partid au votat în unaminate o derogare de vechime [12], care să-i permită să candideze la o funcție în conducerea partidului. La congresul extraordinar al PNL din data de 23 februarie 2013, Iohannis a candidat pe lista lui Crin Antonescu și a fost ales prim-vicepreședinte al PNL.Wikipedia
Și acum citiți știrea de mai jos. Este că traseistul are tupeu în a conduce proștii care au acceptat traseismul lui, dar care sunt împotriva OUG care favorizează traseiștii? După ce i s-au făcut și derogări ca să pupe funcția de conducere și apoi să i se facă pârtie la Cotroleni? Ai dracului, traseiști, cum îi mai găsește PNL, alt partid care își merită oamenii de…valoare!

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Politica/Klaus+Iohannis+intrebat+cate+articole+are+Constitutia+Nu+raspund
Liga Aleşilor Locali a ACL s-a întrunit sâmbătă la Braşov, în prezenţa a circa 1.500 de aleşi locali din partea PNL şi PDL, aceştia adoptând o rezoluţie de susţinerea a lui Klaus Iohannis la prezidenţiale şi de respingere a prevederilor OUG 55/2014 care favorizează traseismul politic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.