duminică, 21 septembrie 2014

Ce cifră magică e 5 la pesediști?!



Ce cifră magică e 5 la pesediști?!
Unii români sunt complet halucinanți atunci când e vorba de anumiți ani scurși de la un eveniment. Dacă proștii spun că sărbătoresc jubileul la 5 sau 10 ani,  nu e cazul să îi contrazici și să le spui că acel cuvânt se referă la 50 de ani, nu la cât are chef românul.
 Peste tot se marchează, de obicei, anii rotunzi, numai bucureștenii sărbătoresc….555 de ani! De unde și până unde se sărbătoresc cu fast și cheltuială din mulți bani publici numere de gen?  Unde sunt sărbătorile la numere rotunde sau alea sunt pentru prostime?! Desigur, ne facem că nu știm că proștii au pus sărbătoarea  de 555 pentru a se potrivi cu lansarea campaniei electorale în afara cadrului legal, dacă judecăm după calendar și după folosirea miniștrilor în campanie, pentru Ponta! Iar dacă scormonim prin nițică istorie găsim niște cifre de 5 vitale pentru pesediștii de azi. Ce ne făceam dacă anul acesta se împlineau 666 de ani de la prima menționare a Bucureștiului? Mai sărbătoreau pesediștii?!
Sursa: wikipedia
Iliescu:
A intrat  în Partidul Comunist Român în 1953,
secretar al Comitetului Central al Uniunii Tineretului Comunist din 1956 și membru al Comitetului Central al PCR.
Năstase:
Născut 22 iunie 1950,
În data de 15 martie 2006 a demisionat de la conducerea Camerei Deputaților în contextul unor scandaluri de corupție.
Ponta
În 1995 a absolvit Facultatea de Drept a Universității din București.
Ca urmare a controversei declanșate, după o analiză, Consiliul Academic de Validare a Titlurilor Universitare a constatat că 85 din cele 307 pagini ale lucrării au fost copiate integral, fără ghilimele și fără indicarea exactă a sursei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.