marți, 23 septembrie 2014

Tradiții secuiești cu interesele lui Florea și după votul UDMR pentru retardatul lui Florea!



Tradiții secuiești cu interesele lui Florea și după votul UDMR pentru retardatul lui Florea!
Păcăliciul cu amenzi de la CNCD pentru discriminarea rromilor și pentru discriminarea maghiarilor pune de un… festival. Fără reacții UDMR față de măgăriile lui Florea cu Vâltoarea de anul trecut, la care organizatorii nici măcar nu primeau răspuns în timp util, dar în baza votului UDMR pentru retardatul lui Florea!
 Bun, porcii PDL Mureș și-au tras festival cu eternul jandarm și deținător de asociație culturală cu afaceri e primării PDL plus PNL, Istrate, cu prestatorii de la Știi TV, post cu firma pe care Florea aruncă sute de mii de euro cu acoperirea publicitatea pentru el și retardatul cunoscut,  în curând pus pe făraș pentru golănelile și furtul porcului mare PDL Mureș, iar notarul cu care banditul are la mână presa mureșeană bovină și pupincuristă îl descoperiți singuri.
P.S. Curtea de conturi, poate verifici dedicația Peninsula, înainte de votul pentru retardatul lui Florea, cu 900.000 de lei (225.000 de euro) prevăzuți în buget pentru Peninsula fostului consilier al lui Borbely! Cum își permite porcul pedelist să facă dedicație din banii publici ca și cum ar fi pentru rahatul lui cu FCM, cu instalație de nocturnă de 200.000 de euro sau ca și dedicația gagiului pe Protecting People (200.000 de euro pe asociație înființată convenabil, atunci când banditul PDL avea nevoie de un pretext). Cum Peninsula nu se mai face, banii se dau tot la UDMR, pe tradițiile secuiești și după ce Florea a semnat pentru Ținutul secuiesc, capitală cuturală europeană! Curat, murdar, bandiți etnici care vă dați români și vă folosiți și de bandiții care au lucrat sau care lucrează în servicii secrete cu alergie și activitate cu ținta maghiari!
P.S. 2. Pentru prostime, câți bani și pe ce firme PDL Mureș și camarila jegului cunoscut a cheltuit banditul etnic banii voștri, în Parcul municipal ?! Este că porcul portocaliu e cel mai tare și se va fura 100 de ani în Târgu-Mureș dacă maghiarii nu iau măsuri și dacă românii sunt prostiți de gunoaiele cu Ștefan Gheorghiu, cu SRI și cu pretenții de mari români? 
P.S. 3. Colegii de presă dădeau în vară că banditul a plătit abonata Holograf cu 5000 de euro. Cât dă banditul etnic acum?! Sau poate face rost Maior de o sponsorizare de la Coral Impex, dacă tot scrie EVZ că gagiul a luat mită, în baza informațiilor DNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.