luni, 1 septembrie 2014

Pedelistul Florea sprijină festivalul penelistului Akos Mora și vorbește halucinant de …ademenirea primarilor pentru bani! Sigur, nu a javrelor de la PDL Mureș!



Pedelistul Florea sprijină festivalul penelistului Akos Mora și vorbește halucinant de …ademenirea primarilor pentru bani! Sigur, nu a javrelor de la PDL Mureș!
Cum banii publici nu sunt furați la Târgu-Mureș doar de porcii subordonați lui Florea și de scursurile aduse de porcul pedelist în primărie, pe motiv de carnet de partid sau de familion care îi cercetează pe porcii pedeliști prin DNA/PNA, cum justifică Florea dedicația primăriei pe liberalul Mora?! Obligație de alianță?! Cum vine asta, penelist ilegal, să iei bani de la bandiții PDL care ți-au săpat colegii PNL, doi viceprimari, pentru a aduce lepădătura PDL în primărie?!
P.S. Cum DNA l-a luat în vizor pentru mită pe ilegalul Maior, care lua mită prin Kagan Ildiko, cum scrie Evenimentul zilei, ziar al naibii de pedelist, ia verifică, tu, DNA, ce sponsorizări fac bandiții PDL Mureș pe Mora și ce afaceri face Mora cu instituțiile pe banii publici. Că poate mai găsești niscaiva lepădături bune de trimis în judecată!




În legătură cu Ordonanţa de urgenţă care permite migraţia aleşilor locali pentru 45 de zile fără ca aceştia să-şi piardă mandatul, primarul Municipiului Tîrgu Mureş, dr. Dorin Florea a declarat:

„Ademenirea primarilor - pentru bani! - este un act de o gravitate extremă, pentru că sunt umilite comunităţi întregi de cetăţeni şi se încearcă decredibilizarea autorităţii administrative – categorie net superioară politrucilor care au creat acest act normativ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.