sâmbătă, 20 septembrie 2014

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și dedicațiile lor pentru Coral Impex. Mereu cu Maior șef de ședință sau cum ați ajuns să plătiți taxă specială zisă de bandiți ca fiind de... habitat, de la 9 la 13 lei!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și dedicațiile lor pentru Coral Impex. Mereu cu Maior șef de ședință sau cum ați ajuns să plătiți taxă specială zisă de bandiți ca fiind de...habitat, de la 9 la 13 lei!
Pentru că bandiții din Primăria Târgu-Mureș au afaceri pe porcii de subordonați PDL Mureș și pe scursuri din camarila etnică, o afacere cu dedicație trebuie investigată de DNA care ar investiga mita luată de Claudiu Maior de la Coral Impex, prin Kagan Ildiko, cum scrie EVZ. Doar ca poantă, dedicațiile erau cu Maior la butoane, ca șef de ședință! Verifică cineva afacerile dedicate ale porcilor PDL Mureș pe indicatoare Kiss Unicum, de sute de mii de euro anual, publicitatea pe Cătană și notarul cu care se laudă că duce presa bovină și  pupincuristă, de sute de mii de euro anual, pe familionul Urdă (containere Adru Solutions), de zeci de mii de euro, parcările pe Senin (800 de euro de la porcul mare PDL Mureș pentru fiecare automobil parcat)?! Sau e mafia borfașului PDL Mureș prea mare?









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.