joi, 11 septembrie 2014

Ședință de CL cu bani mai mulți pentru avocatul ilegalului și bănuitului de luare de mită Clodu Maior!



Ședință de CL cu bani mai mulți pentru avocatul ilegalului și bănuitului de luare de mită Clodu Maior!
Cum DNA încă nu apare să vadă cum e cu mita de la Coral de care a scris Evenimentul zilei, Maior e liber să își facă imagine la Antena 1 și Știi TV, pentru că doar ăștia umflă banii dedicați, fără licitație, iar avocatul lui e la fel de liber să încaseze banii publici vruți de rahaturile PDL Mureș. Atenție, Maior are și probleme de ANI și a încasat milioanele de euro pe FCM/ASA-ul pus pe mă-sa, fără rușine. Atenție, banditul PDL l-a angajat pe carnet de partid pe Maior, pentru a-i dedica 35.000 de lei din banii prostimii și pentru ca ilegalul să aibă și publicitatea dedicată pe Cătană, care mi se laudă că merge cu presa subordonată la notar, pentru a aranja cotele de neparticipare la licitația la care participă doar intermediarul, ca pe vremea altui abonat al lui Florea, Zereș!
P.S. Stat român, atenție la PFA-ul inventat de Maior. Gagiul cu facultatea terminată la 35 de ani și după n ani pentru licență a fost angajat în nici 48 de ore de banditul lui de partid! Căutați lipsa de calificare a gagiului, citiți legile să vedeți că porcul PDL a încălcat și legea avertizorului public angajând cu obrăznicia etnică specifică un gușter pe carnet de partid, după ce a mai angajat rudele proaste ale scursurilor PDL Mureș tocmai în primărie și nu numai!
Proxima ședință de CL, adică consiliul în care UDMR a votat pentru pungașul PDL pentru cei 900.000 de lei prinși de porc în bugetul local pentru Peninsula pe fostul consilier al lui Borbely!
21.Proiect de hotărâre privind modificarea H.C.L. nr. 255 din 29.07. 2014 cu referire la suplimentarea onorariilor avocaţiale cu privire la serviciile juridice prestate în favoarea Municipiului Tîrgu-Mureş de către Cab.av. Ghere Vasile, Cab.av. Hădărău Horea şi Cab.av. Magos Szilard potrivit H.C.L. nr. 210/11.07.2013.

Ilegalul nesimțitului de partid, Claudiu Maior, promitea că va rezolva el ilegalitățile stabilite de ANI. În ședință de consiliu local!
D-l consilier Pui: - având în vedere că la data de 4 iulie a expirat contractul de prestări servicii încheiat între Primăria Tîrgu-Mureş şi PFA Maior Sergiu Claudiu, cu nr. 241 din 5.07.2012, solicit public ca dl. Maior Sergiu Claudiu să-şi definească poziţia în cadrul Consiliului local Tîrgu-Mureş şi a primăriei, pentru că şi la această oră acceptă să fie consilierul personal al primarului, neavând atribuţii în acest sens, dar aşa cum ştiţi, el rezolvă totul, ceea ce induce în eroare populaţia oraşului şi la ora actuală. Vă întreb, domnule Maior, ce aveţi de gând să faceţi în continuare? De asemenea, vă rog public să fie prezentat public contractul încheiat între dv. adică dl. Maior Claudiu şi d-l avocat Ghere Vasile, pe banii primăriei, precum şi modul de plată. D-l consilier Maior: - am promis că nu o să intru în tot felul de jocuri pe care încercaţi să le faceţi. În ce priveşte starea mea de fapt, eu mă bucur dacă spuneţi că le rezolv pe toate. O să le rezolv şi de acum înainte, atât cât pot, dar tot împreună cu ceilalţi consilieri locali pe care-i consider partenerii mei de lucru, începând de la UDMR, PSD, PDL şi mai puţin PNL. În ceea ce priveşte contractele, vă promit că le voi publica unde doriţi dv., faceţi-mi adresă în scris, dacă doriţi la Nepujsag, la Cuvântul liber, unde doriţi dv. În ceea ce priveşte contractul meu cu dl. Vasile Ghere, consider că nu vă mai deschid un dosar penal pe care să-l pierdeţi, pentru că ce aţi spus s-a înregistrat.

Desigur, ANI nu e controlat de porcul PDL din primărie și Maior a fost dovedit din nou ilegal și întreținut ilegal al porcului lui de partid. Care v-a șparlit 35.000 de lei pentru întreținut! Hoție etnică, marcă recunoscută, cine mai dă peste bot mafioților PDL Mureș?! Atenție, porcii PDL Mureș pot fi faultați și pe legea avertizorului public, pentru politizare, folosirea bunurilor instituției, pentru angajarea rudelor proaste de javre pedeliste și așa mai departe!



Magicul avocat al inculpaților în cazuri de corupție Vasile Ghere
Un avocat a reprezentat  Consiliul local la tribunal, atunci când PNL arata că prostovanii din consiliul local au votat ilegal pentru Maior. Același avocat apare prin magie la alte interese ale pedeliștilor.
Prin contractul de asistenţă juridică nr. 91/22.09.2009 a fost mandatat Dl. avocat Ghere Vasile să reprezinte în justiţie Consiliul local Municipal în dosarul nr. 1446/102/2009 al Tribunalului Mureş având ca obiect cererea formulată de Partidul Naţional Liberal - Mureş prin care solicită în contradictoriu cu Consiliul local al Municipiului Tg. Mureş anularea Hotărârii Consiliului local nr. 267/23.12.2008 şi a tuturor hotărârilor adoptate la data de 23 decembrie 2008.
Prietenul lui E.M.Pașcan, tipul disperat de baroni, păduri și maghiari
http://citynews.ro/eveniment-29/plangeri-penale-impotriva-mostenitorilor-banffy-122139
Acesta a precizat ca a apelat la avocati cu renume din Mures, precum Ioan Sabau Pop si Vasile Ghere, pentru a lupta inpreuna cu Institutia Prefectului pentru cele peste 130.000 de hectare de padure, ce inseamna majoritatea suprafetei administrate de catre Directia Silvica Mures. "L-am rugat pe avocatul Sabau si pe Vasile Ghere sa ne apere interesele gratuit pentru ca Prefectura nu poate angaja avocati. Am incheiat contract cu ei pe zero lei. Miza este mare, cu interese din afara tarii. Am informat si presedintele in aceasta privinta. Noi si Duceava mai suntem in batalie, restul judetelor au pierdut procese", a precizat Pascan.
Omul e apărător al inculpaților în cazuri de corupție
http://www.ziaruldemures.ro/index.php?id=25&tx_ttnews[tt_news]=5066
De asemenea, Ghere s-a specializat şi în cauze penalo-comerciale, apărându-i, spre exemplu, pe reprezentanţii Asilcon, firma ex-deputatulului PSD Culiţă Tărâţă, TCE Compil sau pe fostul director al Jidvei - Alba, Toader Ignat.
În ultimii trei ani, după înfiinţarea Parchetului Naţional Anticorupţie, s-a impus ca apărător al inculpaţilor în dosare de corupţie, fapt pentru care şi-a atras supranumele de coşmarul DNA, cunoscut fiind prin stilul bătăios şi arţăgos cu care îşi apără clienţii. Printre inculpaţii pe care îi apără se numără: finanţiştii Cristian Florea, Adrian Boilă, Radu Ciortea, fostul adjunct al IPJ Adrian Pop, fostul director al Romvelo Luduş, Ioan Borda, foştii comisari ai Gărzii Financiare Mureş Cristian Moldovan şi Cristian Aştelian etc.
Ca avocat, Vasile Ghere este supărător de enervant şi pentru judecători.
Insul a fost și la procesul cu permisele bandiților din Argeș
cuhttp://www.tvmures.ro/index.php?id=133&tx_ttnews[tt_news]=5601&cHash=09b55fd6a0
Şedinţa de judecată în cazul permiselor eliberate fraudulos în judeţul Argeş a fost oprită, marţi, la Curtea de Apel Târgu Mureş, după ce unul dintre avocaţi, care îl acuzase pe judecător că face presiuni asupra unui martor audiat, a fost evacuat din sală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.