marți, 23 septembrie 2014

Alo, DNA Mureș? Căutați reclama la pedeliști și sponsorizările de la pedeliști și camarilă, pe motiv de….FCM/ASA?



Alo, DNA Mureș? Căutați reclama la pedeliști și sponsorizările de la pedeliști și camarilă, pe motiv de….FCM/ASA?
FCM sau ASA, același rahat pentru care bandiții PDL Mureș dau banii publici, pe motiv de ajutat Maior! Gășcarul lui Țerbea poate e anchetat de DNA nu numai pentru mita de la Coral pomenită de EVZ, prin Kagan Ildiko, ci și prin afacerile cu sponsori și cu publicitatea pe firme pedeliste sau de camarilă!
 Atenție, bandiții PDL Mureș i-au făcut cadou lui Maior milioane de euro pe FCM, iar porcul mare PDL Mureș i-a cumpărat instalația de nocturnă de 200.000 de euro pe care nu auzit să o folosească contra unei taxe întreținutul porcului pedelist!
Energoplus cu pedelistul Borșan, milioane de euro pe Week-end și reabilitări bazine, parcări acoperite, reabilitări blocuri, cetăți, ce vrea mușchiul banditului mare de partid.
Siletina, afacerea lui Maior, pusă pe unii, cu decontări fără număr pe zeci de mii de pensionari, studenți, elevi, tot ce vrea porcul mare pedelist.
Bența, întreținutul lui Florea cu Belvederi, locuințe pentru rromi, tot ce vrea banditul mare PDL Mureș.
Joma, abonata banditului pedelist pe motiv de echipamente livrate la școli, cupe ale liceelor, tot ce vrea porcul mare pedelist.
President, afacerea lui Țerbea, fără număr la închirieri scaune, afaceri cu containere cumpărate de banditul mare PDL Mureș, dedicații ale porcului pedelist pe gășcarul brașovean.
P.S. Cum se numește, DNA, când banditul PDL Mureș ține o echipă privată pe banii publici și gașca simte nevoia să trimită o parte din bani cu scuza sponsorizare la insul din gașca banditului care ți-a făcut dedicații și rost de afaceri chiar de milioane de euro? Mită, milă, onorariu, cotă, peșcheș?! Curtea de conturri, ai deja bandiți din primărie cu măgării la ANI, DNA și tribunal, ai grijă de bandiți!
P.S. 2. DNA și curtea de conturi, verificați oamenii de la FCM/ASA care se laudă că sunt angajați la Salubriserv! Cum porcii lui Florea nu pot plăti salarii din banii publici, leprele au găsit o cale angajând fictiv la Salubriserv, pentru a se deconta oamenii cu gura și nu numai?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.