duminică, 7 septembrie 2014

Iohannis, nesimțit și șmecher ca un majoritar! Ceva a învățat sasul de la colegii de alianță! Întrebările sunt provocatoare, el e dascăl și când nu e la catedră, deci, numai proștii răspund!



Iohannis, nesimțit și șmecher ca un majoritar! Ceva a învățat sasul de la colegii de alianță! Întrebările sunt provocatoare, el e dascăl și când nu e la catedră, deci, numai proștii răspund!

Dacă cineva, Doamne ferește, îl întreabă pe candidatul la președinție Iohannis câte articole cuprinde constituția țării pe care vrea să o conducă, cum răspunde Iohannis? Făcându-se de cacao, ca orice bandit majoritar care nu știe răspunsul, dar face pe șmecherul! Rușine, sasule, mai bine amintește-ți că ai fost primar al Sibiului pentru că ai avut ceva bun simț și erai o alternativă la PSD. L-am votat pe Iohannis tocmai pentru asta în 2000, când eram în armată, la școala de ofițeri de la Sibiu, dar acum sasul se dovedește cu păcate de majoritar, el nu mai are nimic în comun cu ceea ce aștepta Sibiul în 2000, iar politica dâmbovițeană l-a schimbat în rău pe fugitul în PNL. Ceva despre traseiști e bine să nu îl întrebați pe Iohannis, poate omul se simte iar și vă taxează că întrebările sunt provocatoare și că el ca fost profesoraș de fizică nu e obligat să răspundă la întrebări din alte materii!
P.S Cu siguranță că nici repetentul Crin nu ar fi fost cu răspuns normal, poate o dovadă în plus despre ce specimene vreți să vă reprezinte sau v-au reprezentat!
Klaus Iohannis a fost întrebat câte articole cuprinde Constituţia României, câte se referă la instituţia prezidenţială şi ce prevederi cuprinde primul dintre acestea.

„Nu răspund la astfel de provocări. Sunt obişnuit să pun eu întrebările în calitatea mea de dascăl. Dacă aveţi întrebări politice cu mare plăcere”, a replicat preşedintele PNL.

Mediafax notează că președintele PNL a mai fost întrebat dacă se teme că primarii PNL sau PDL vor părăsi formaţiunile din partea cărora au fost aleşi.

„Am mare încredere în primarii mei”, a replicat Iohannis.

Liga Aleşilor Locali a ACL s-a întrunit sâmbătă la Braşov, în prezenţa a circa 1.500 de aleşi locali din partea PNL şi PDL, aceştia adoptând o rezoluţie de susţinerea a lui Klaus Iohannis la prezidenţiale şi de respingere a prevederilor OUG 55/2014 care favorizează traseismul politic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.