luni, 15 septembrie 2014

Firmă înființată în 2013 câștigă, în 2014, cornul, la Mureș, deși nu apare ca oficial furnizoare!



Firmă înființată în 2013 câștigă, în 2014, cornul, la Mureș, deși nu apare ca oficial furnizoare!
A început școala și elevii mureșeni au primit cornuri făcute de o firmă înființată abia anul trecut, Media Pop Art SRL. 
Zi de zi spunea, acum 7 zile, însă, că Grandpan Dor Reghin va da cornurile! Controlează cineva la insul numit Luca Marin, dacă nu vorbim de afaceri care put a PNL și a ceva subcontractanți pe banii mulți și mulși de șmecherașii cu carnete de partid?! 
P.S. Sunând la firma turdeană s-a confirmat afacerea: producătorul de cornuri reghinean distribuie cornurile producătorului turdean, iar doamna cu informațiile se mira cum se știu informațiile, pentru că erau...confidențiale! Poate verifică cineva la musiu Dobre ce afacere a mai făcut și eventual ce penelist ar putea intermedia afacerea cu cornuri și unde e confidențialitatea la care spera angajata de la Media Pop Art!

Consiliul Judeţean Mureş a atribuit firmelor FrieslandCampina România Cluj Napoca şi Granpan Dor Reghin licitaţia organizată pentru livrarea către grădiniţele de stat şi private cu program normal de patru ore şi clasele I-VIII din învăţământul de stat şi privat din judeţul Mureş, în anul şcolar 2014-2015, a produselor lactate, respectiv a celor de panificaţie, în cadrul programului „Laptele şi cornul”, informează www.licitatiapublica.ro. Potrivit aceleiaşi surse, FrieslandCampina România Cluj Napoca va furniza lapte UHT şi iaurt natural în cadrul unui contract în valoare de 6,65 milioane lei, fără TVA, Grandpan Dor Reghin va asigura cornurile şi biscuiţii dulci, iar valoarea contractului este de 3 milioane lei, fără TVA. „Contractul este încheiat pentru tot anul şcolar 2014-2015, pentru un număr de 63.396 de beneficiari, iar copii vor primi produsele începând cu 15 septembrie, dată la care începe anul şcolar”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Ciprian Dobre, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.


MEDIA POP ART SRL
Turda , jud. Cluj
CUI    31481842
Nr. Reg.Com.        J12/1120/2013
Domeniu de activitate     1071 - Fabricarea painii; fabricarea prajiturilor si a produselor proaspete de patiserie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.