marți, 23 septembrie 2014

Câți secui are Florea în Târgu-Mureș? Câți pot inventa bandiții foști la SRI!Câți secui are Florea în Târgu-Mureș? Câți  pot inventa bandiții foști la SRI!
Pentru prostime, Zilele vinului și ale artei meșteșugărești, pentru secui…sărbătoarea tradițiilor secuiești! Câți secui are Târgu-Mureșul, dacă orașul, prin hoții PDL Mureș și de primărie, simte nevoia să le facă festival? Câți raportează bandiții foști la SRI, adică fără număr! Poate găsește cineva rezultatele la referendum, că aflăm dacă banditul PDL Mureș nu  a inventat un festival pentru 7-8 târgumureșeni! Desigur, ne vom face că nu știm că retardatul lui Florea a fost votat de UDMR și că banditul etnic a vrut să ofere 900.000 de lei organizatorului Peninsula înainte de votul pentru retardat, așa cum o dovedește bugetul local prezentat și că șmecheria e pentru decontarea unor trupe și soliști care sunt fluturați la televiziunea de propagandă ȘTII TV pentru Florea și pentru retardatul său și care primește de la Florea și bani cu care controlează presa bovină și amatoare de carteluri, pentru a nu deranja mafioții PDL.
P.S. Că bandiții găsesc o cale să ajute Cătana e una, doar au dedicat prin lepra cu inițiale casetele Primăriei Târgu-Mureș, filmate pe bani publici, 3 luni, pentru a nu rămâne fără licență gagiul întreținut, fără posibilitatea să facă campanie pupincuristă și etnic specifică  pentru Florea și pentru  retardatul lui din partid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu