luni, 29 septembrie 2014

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și acțiunea lor de schimbat tonete de beton cu tonete de plastic care pot face obiectul unei alte afaceri ale porcilor etnici din PDL Mureș!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și acțiunea lor de schimbat tonete de beton cu tonete de plastic care pot face obiectul unei alte interese ale porcilor etnici din PDL Mureș!
A venit retardatul  ilegal al lui Florea cu pupincuriștii din presă care merg la notarul lui Cătană,  ca să primească pomană, a venit jandarmul  interimar după condamnat definitiv al PDL Mureș,  o nouă afacere a celor care se pot dovedi din nou bandiții PDL Mureș! În Piața din 22 Decembrie 1989. Tarabele de beton le stăteau porcilor în gât, motiv de schimbare cu mizerii din… plastic. Să căutăm firma, că aflăm că e a bandiților PDL Mureș sau ale unor gășcari din camarila hoților PDL Mureș și de primărie? DNA, ia retardatul lui Florea, dacă tot l-ai prins cu mită și curăța pramatiile din primărie cu dedicații pe partid sau pe etnie ! Fără număr, cu dedicație, cu obligativitatea angajării scursurilor din familii PDL și a rataților din servicii, armată și poliție.

Bandiții se laudă cum au făcut praf 77.000 de lei și nu vă spun firma. Căutați-o pe la porcul mare pedelist, la retardat în familie sau în camarila hoțului etnic și căutați contractul prin care ilegalul are reclamă, pe dedicația borfașului pe Cătană și notarul lui! Pentru afacerea asta era nevoie de alt ins în uniformă? După rahatul de partid și uniformă  urmează un jandarm ca să se mînjească cu banditul PDL?

 

       În Piaţa de zi din cartierul 7 Noiembrie, 50 de mese vechi, de beton, au fost înlocuite cu mese din plastic, prevăzute cu lădiţe pentru depozitarea mărfurilor agroalimentare, în concordanţă cu standardele impuse de legislaţia europeană.
       Prezent la acest eveniment, viceprimarul municipiului, Claudiu Maior a primit felicitări din partea producătorilor, dar şi a cumpărătorilor aflaţi în piaţă, luni, 29 septembrie.
     „Am promis târgumureşenilor un comerţ civilizat, desfăşurat în condiţii de siguranţă şi igienă. Vom continua această acţiune şi în celelalte pieţe din municipiu, ca o dovadă a preocupării municipalităţii pentru sporirea gradului de confort al locuitorilor şi crearea de condiţii optime pentru ca producătorii să-şi poată etala şi comercializa mărfurile într-un ambient plăcut şi atractiv”, a declarat viceprimarul Claudiu Maior.
     „Ne bucurăm că, în sfârşit, avem create toate condiţiile pentru a ne desfăşura activitatea într-un mod civilizat, mai ales acum, când legumele şi fructele se găsesc din plin, pentru toate gusturile şi toate buzunarele. Nu-i totuna să scoţi marfa din sac sau s-o aranjezi frumos, în lădiţă”, a fost de părere Nicolae Moldovan, producător de cartofi din Tîrgu Mureş.
     Valoarea investiţiei se ridică la suma de 77.500 de lei

     Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.