luni, 8 septembrie 2014

Pe vremea când Mircea Sandu recunoștea că intervenea la ilegalul de azi și cu bube la ANI și DNA, Claudiu Maior, Clodu, cum e alintat de pușcăriași!



Pe vremea  când Mircea Sandu recunoștea că intervenea la ilegalul de azi și cu bube la ANI și DNA, Claudiu Maior, Clodu, cum e alintat de pușcăriași!
Poate se învârte ilegalul Maior și de abuz în funcție, de trafic de influență. Atenție, păcăliciul a fost declarat ilegal de tribunal și a fost ținut de porcul lui etnic de partid pe PFA ca să umfle 35.000 de lei pomana porcului. Atenție, DNA, verifică dacă păcăliciul are calificare, din moment ce el și-a tras PFA în 3 iulie și banditul PDL  l-a angajat cu carnet de partid în 5 iulie! DNA, verifică ce calificare imaginară a cerut porcul etnic pentru a-l putea angaja pe păcălici!
P.S. Pentru cunoscători, Sandu e gagiul care a mâncat și a dormit la fostul pușcăriaș Țerbea, cu scuza ședință la Târgu-Mureș, la borfașii PDL care și-au cumpărat loc de divizie pe afacerea retardatului și pentru votul borfașului etnic suprem și e tot ăla care era președinte când banditul Țerbea era anchetat pentru mita în elicopter (nu ăla în care a crăpat Țerbea), pentru arbitrajele favorabile cancerului FCM, echipă pe bani publici care curg de la banditul mare PDL Mureș în buzunarele lui Maior și în poșeta lui mă-sa!


http://www.curentul.info/2011/index.php/2011103165072/Actualitate/Micro-bistul-Dinu-Patriciu-si-dosarul-Spaga-in-fotbal.html
Mircea Sandu a recunoscut recent, într-o declarație dată la DNA în dosarul fostului șef al arbitrilor, Vasile Avram, că a intervenit pe lângă viceprimarul orașului Târgu Mureș pentru pătrunderea pe piața locală a uneia dintre companiile lui Dinu Patriciu, Mic.ro. Chestionat de procurorii anticorupție cu privire la mai multe convorbiri telefonice pe care le-a avut cu Sergiu Claudiu Maior, viceprimarul municipiului Târgu Mureș, Mircea Sandu a fost nevoit să declare că i l-a prezentat, telefonic, edilului din Târgu Mureș, pe reprezentantul firmei lui Patriciu, Eusebiu Silaghi, care întâmpina probleme din partea municipalității.
“În discuțiile telefonice cu domnul Maior l-am rugat să-i primească pe reprezentanții Mic.ro pentru a le expune un proiect social pentru orașul Târgu Mureş. (…)Nu am avut cunostință de faptul că Mic.ro a avut depusă vreo documentație la Primăria Târgu Mureș și că ar fi întâmpinat probleme cu aceasta. Îl cunosc pe domnul Eusebiu Silaghi, l-am cunoscut ca reprezentant al Mic.ro, și l-am prezentat telefonic domnului Maior pentru a purta discuții cu privire la cele menționate anterior. Nu cunosc discuțiile purtate, finalitatea acestora și dacă Maior și Silaghi s-au întâlnit. Nu aveam cunostință despre faptul că Maior trebuie să rezolve ceva pentru Silaghi, ci l-am rugat doar să-l primească pe Silaghi, nu știu să fi existat obligații între cele două persoane”, a consemnat Mircea Sandu într-o declarație dată în fața procurorilor DNA. La fel, Sergiu Claudiu Maior, viceprimarul orașului Tg. Mureș, a fost audiat și el de procurorii Anticorupție. Surse judiciare afirmă că aceste declarații se află, acum, în dosarul disjuns din cel prin care fostul președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) din cadrul Federației Române de Fotbal (FRF), Vasile Avram, a fost trimis în judecată alături de omul de afaceri Sorin Ioan Țerbea și de alte trei persoane. Conform rechizitoriului întocmit de procurorii DNA, șeful arbitrilor, Vasile Avram, ar fi primit 19.000 de euro și ar fi beneficiat de transportul gratuit, cu elicopterul, pe ruta București- Târgu Mureș și retur, pentru ca, în schimb, să delege arbitri care să vicieze rezultatul partidei de fotbal dintre echipa FCM Târgu Mureș – Universitatea Cluj. ”La data de 21 mai 2011, în condiţiile exercitării atribuţiilor de serviciu ca supervizor la meciul de fotbal F.C.M. Tîrgu-Mureş – Universitatea Cluj din cadrul etapei a 34-a a Ligii I de fotbal, inculpatul Avram Vasile a primit de la inculpatul Ţerbea Sorin Ioan suma de 19.000 de euro în scopul delegării unor arbitri agreaţi de echipa de fotbal din Tîrgu-Mureş, la jocurile ediţiei de campionat 2011-2012. În aceeaşi împrejurare şi în acelaşi scop, inculpatul Avram Vasile a beneficiat de transport gratuit cu elicopterul pe ruta Bucureşti-Tîrgu-Mureş şi retur, folos oferit de Ţerbea Sorin Ioan. Elicopterul respectiv a fost pilotat de inculpatul Iacobescu Nicolae şi închiriat, în acest scop, de o societate comercială controlată de inculpatul Ţerbea Sorin Ioan, costul acestui transport fiind de aproximativ 3.000 de euro.
Suma de 19.000 de euro a fost remisă de Ţerbea Sorin Ioan lui Avram Vasile prin intermediul inculpaţilor Iacobescu Nicolae şi Chiorean Vasile-Constantin, angajat ca recepţioner la un hotel din Tîrgu-Mureş, deţinut de o societate comercială controlată de inculpatul Ţerbea Sorin Ioan” - s-a anunțat într-un comunicat de presă al DNA din 19 octombrie. Dacă lotul Avram a fost deja trimis în judecată, pentru faptele deja documentate, DNA a dispus disjungerea cauzei şi continuarea cercetărilor faţă de Vasile Avram și Sorin Ioan Avram dar şi faţă de alte persoane.

Marius Marinescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.