vineri, 26 septembrie 2014

Peneliștii comemorează Oarba de Mureș la… Târgu-Mureș, în prezența trimisului lui Ponta, Dușa. De la sas la ...germani! Despre rușii care i-au trimis la moarte pe români, nimic?!



Peneliștii  comemorează Oarba de Mureș la… Târgu-Mureș, în prezența trimisului lui Ponta, Dușa! De la sas la...germani! Despre rușii care i-au trimis la moarte pe romîni, nimic?!
Unde am ajuns, dacă peneliștii au ajuns să comemoreze Oarba de Mureș la…Târgu-Mureș! Cum în joc sunt 90.000 de lei din pușculița fraierilor și semnătura lui Dobre, poate căutați eventualii profitori liberali, după modelul dedicațiilor porcești ale lui Florea pe scursurile etnice și subordonate din PDL.
Așadar, elicoptere cu tricolor spânzurat, pentru că o dată se comemorează Oarba de Mureș la… Târgu-Mureș. Probabil, în contrapartidă, primăria penelistului Nicoară, cea cu afaceri trecute pe familia lui Dobre și cabinet de avocatură, în declarația de avere, va găsi necesar să marcheze la Oarba de Mureș eliberarea…Târgu-Mureșului, dacă tot cedează terenul și cele 110 statui CJM-ului de penelist! Totuși, PNL Mureș, cum sună să comemorezi românii care au murit în luptele cu germanii și să susții un sas la președinție pe care românii îl numesc tot neamț? Sau doar mimezi că îl susții?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.