miercuri, 24 septembrie 2014

Să ne…râdem cu Urcan. Insul cu bube de compatibilitate, pe care îl freacă mita electorală pe care nu o identifică la banditul lui din PDL Mureș și în campania pentru Băsescu, celebra dedicație Real, mită pentru profesorii pupincuriștiSă ne…râdem cu Urcan. Insul cu bube de compatibilitate, pe care îl freacă  mita electorală pe care nu o identifică la banditul lui din PDL Mureș și în campania pentru  Băsescu, celebra dedicație Real, mită pentru profesorii pupincuriști
7) URCAN IONAȘ FLORIN s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 18 iunie 2008 (data validării mandatului de primar) – 18 noiembrie 2011 (data încetării de drept a mandatului de consilier județean), întrucât a deținut, simultan, funcția de Primar al Orașului Luduș, Jud. Mureș, calitatea de reprezentant din partea autorității publice locale în cadrul Consiliului de administrație al Grupului Școlar Industrial Luduș, cât și administrator în cadrul mai multor societăți comerciale. Astfel, acesta a încălcat dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003, potrivit cărora „Funcţia de primar […] este incompatibilă cu […] funcţia de administrator, membru al consiliului de administraţie […] la societăţile comerciale […] precum şi la instituţiile publice”.
Zi de zi zicere:

Deputatul PDL Florin Urcan a afirmat marţi, 1 aprilie, cu ocazia citirii declaraţiei politice „Azi Ponta nu ne păcăleşte, românul chiar plăteşte!”, că măsura Guvernului de creştere a accizei la combustibil va înăspri viaţa românilor şi a întregului mediu economic şi de afaceri. Potrivit deputatului democrat-liberal, „adoptarea acestei măsuri radicale şi total dăunătoare a Guvernului Ponta nu are niciun fundament real decât acela că prin încasarea acestor sume la bugetul naţional, s-ar putea satisface toate poftele baronilor locali ai PSD” care aşteaptă „să curgă sumele colectate către buzunarul firmelor de casă”. De asemenea, Florin Urcan a anunâat că grupul parlamentar din care face parte va iniţia o propunere legislativă pentru abrogarea noii accize pe combustibil, valabilă din 1 aprilie. „Nu este normal să avem combustibil mai scump ca în Germania şi Austria, iar nivelul veniturilor salariale este cu mult mai jos decât în aceste ţări, nu este normal ca Ponta şi Guvernul său incompetent să-i oblige, indirect, pe  transportatori să alimenteze din statele vecine care nu iau astfel de măsuri aberante, nu este normal să ne trezim, peste noapte, cu creşterea masivă a evaziunii fiscale în acest domeniu, nu este normal să fim „condamnaţi la viaţă” de către un tinerel socialist care joacă România la coşul de baschet. Partidul Democrat Liberal, prin toţi parlamentarii săi, a iniţiat o propunere legislativă prin care se doreşte abrogarea acestei nevolnice taxe, dar ştim foarte bine şi suntem conştineţi pe deplin de faptul că acest sforar al propriilor interese, va face toate „jocurile” necesare ca acest demers să rămână neîmplinit, mai mult, încearcă deja cu ajutorul propriilor laboratoare de propagandă, să arunce veninul şi vina pe cei care au guvernat în trecut şi care nu-l lasă acum să facă numai lucruri foarte bune”, a arătat Florin Urcan.


Zidezi zicere
Deputatul PDL Florin Urcan a solicitat marţi, 23 septembrie, cu ocazia declaraţiei politice „Migraţia aleşilor locali – înfiinţarea cooperativei pesediste cu banii românilor”, stoparea practicilor de „mită electorală” pe care Guvernul le săvârşeşte asupra primarilor din opoziţia. „Victor Ponta și Liviu Dragnea au dat atacul, a nu știu câta oară, la temelia statului român, aruncând România la coșul de gunoi al Europei. Ce încredere mai pot să aibă partenerii noștri occidentali în sistemul politic și instituțional din România când, prin promovarea acestor practici abuzive de preluare a aleșilor locali, se urmărește defapt crearea un nou partid-stat”, a precizat Florin Urcan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu