miercuri, 10 septembrie 2014

Că tot începe școala și DNA caută mita unui retardat de partid de la primărie, remember afacerea mită electorală în campania lui Băsescu! De la porcii PDL Mureș!



Că tot începe școala și DNA caută mita unui retardat de partid de la primărie, remember afacerea mită electorală în campania lui Băsescu! De la porcii PDL Mureș!
În campania electorală pentru Băsescu, bastarzii PDL Mureș și gunoaiele din primăria Târgu-Mureș au găsit necesar să facă praf 100.000 de euro din banii publici pentru a mitui cadrele didactice și angajații școlilor din Târgu-Mureș (5000 de persoane).
Bandiții PDL au dat mita pentru profesori în campania pentru Băsescu, mai precis în ultima zi de campania, cum procedează și cu echipă pentru retardat, la atacul imaginat de sereiștii ratați  și afumați, cu vandalii imaginari sau la atacul la fel de mirositor spre borfaș fost la SRI, cu UDMR care vinde Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul.
 De proști ce sunt, bandiții etnici au pus și dedicație pe hipermarketul Real, ilegal. Când am solicitat un răspuns de la Consiliul pentru concurență, Zaharie Deleanu, șeful, a rezumat afacerea: lăsați că la ce cifră de afaceri are Realul ce e aia 100.000 de euro ?! Mafie de Târgu-Mureș, iar cartelurile sunt la ele acasă, de la asocierea bandiților etnici cu prețul 1,5 lei la taxi, până la bandiții care iau publicitatea de la porcul pedelist (peste 100.000 de euro anual) și se duc cu presa bovină și temătoare de mafie la…notar, pentru a aranja cotele de neparticipare și liniștea borfașilor PDL Mureș și ale altor scursurilor etnice, adică pur românești, din primăria hoților.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.