miercuri, 24 septembrie 2014

Dacă pedelistul Florea sprijină cu bani din Târgu-Mureș afacerea penelistului și ilegalului Mora, pe motiv de festival al hameiului la… Daneș, de ce nu ar face penelistul Dobre comemorarea luptei de la Oarba de Mureș la…Târgu-Mureș?!Dacă pedelistul Florea sprijină cu bani din Târgu-Mureș afacerea penelistului și ilegalului Mora, pe motiv de festival al hameiului la… Daneș, de ce nu ar face penelistul Dobre comemorarea luptei de la Oarba de Mureș la…Târgu-Mureș?!
Ca și cum locul nu e edificator, decât la afacerea festival de cântece de la Oarba de Mureș, pe primărie PNL și pe abonatul jandarm Istrate, CJM, prin penelistul Dobre, se găsește să comemoreze lupta de la Oarba de Mureș la…Târgu-Mureș, taman la peste 40 de kilometri!
Așteptăm cu interes comemorarea la Târgu-Mureș a luptelor de la Mărăști, Mărășești și Oituz și chiar a luptei de la Podul Înalt, dacă tot se fac unii că muncesc și niște inși trebuie să încaseze banii publici. Ceva cu dacii și romanii nu are penelistul cu 4 afaceri din 4 pe primării PNL, așa cum  a scris singur în declarația de avere și în contul cabinetului de avocatură pentru liberali?! Dar ceva comemorare a bătăilor mâncate de români de la turci? Să curgă banul public, să cânte muzica interesului și să ne jucăm de-a comemorarea fără număr!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu