marți, 30 septembrie 2014

Pentru prostovanii din Primăria Târgu-Mureș care lipesc autocolante sub comanda fostului sereist Bretfelean și se joacă de-a tabere de pictură și participă la delegații folclorice ale primăriei

Pentru prostovanii din Primăria Târgu-Mureș care lipesc autocolante sub comanda fostului sereist Bretfelean, se joacă de-a tabere de pictură și participă la delegații folclorice ale primăriei

Pentru toți prostovanii în uniformă care lipesc pentru porcul pedelist afișe electorale cu vandali imaginați de rahatul cu duhoare de SRI, căutați, bandiți, ce înseamnă parcarea, unde e intezisă parcarea, la câți metri se interzice parcarea. Știm, bandiții lui Florea v-au pus să montați indicatoare inutile și de la Kiss Unicum, dar, proștilor, le-ați pus degeaba și nici măcar nu urmăriți respectarea legii! Mai bine vă dă porcul mare de partid o tabără de pictură și o excursie gratis în Grecia, nu?!
 Indicator montat la derută, sub acoperire!
Alt indicator sub acoperire, ca la SRI!
Parcare ilegală, în intersecție și la mai puțin de 25 de metri de trecerea de pietoni. Știm, rahaturi ale lui Florea, nu știți să citiți, doar lipiți autocolante pentru banditul mare.

Parcare ilegală, la mai puțin de 5 metri de geamul apartamentului, contra legii. Atunci când retardatul pe persoană fizică și securistul lui Florea au venit să bea pe Coșbuc nu au știut din astea.

Parcare ilegală, la mai puțin de 25 de metri de trecerea de pietoni. Bastarzii etnici din primărie sunt prea proști ca să citească codul rutier!

Alte parcări ilegale. Pentru că porcul de primărie se joacă de-a inventat parcări, treceri de pietoni, sensuri unice pentru gașca de nespălați și bandiți etnici care primesc dedicații. DNA, caută toate cătanele scursurii PDL pe motiv de dedicații și de sponsorizări ulterioare a afaceristului de partid la FCM/ASA, pentru circuitul...apei în natură!
Indicatoare inutile. Nici dacă vrei nu poți să ieși pe acolo, prin parcarea blocată. Porcul de la primărie și-a făcut însă numărul și a mai decontat câteva sute de lei și din indicatoarele inutile, după ce banditul a avut în parcarea respectivă afacerea 800 de euro pentru fiecare mașină parcată, dedicație pe Senin și interes al retardatului lui Florea care vine și să mai bea cu sereistul și cu locatarii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.