luni, 8 septembrie 2014

În caz că ați uitat în ce orășel de duzină își lansează pedeliștii candidaturi și de unde porcii își cumpără loc de divizie, pentru a face praf banii publici pe hoții PDL Mureș

În caz că ați uitat în  ce orășel de duzină își lansează pedeliștii candidaturi și de unde porcii își cumpără loc de divizie, pentru a face praf banii publici pe hoții PDL Mureș

Unde a pompat Udrea 20 de milioane de euro, la un buget local de doar 29.000 de lei. Locul de unde porcul PDL Mureș și-a cumpărat loc de divizie, în campania hoșului și locul în care Băsescu își lansează candidaturi.

 

 

 

Sânnicolau Mare, orașul în care Udrea a aruncat 20 de milioane de euro, în care Băsescu și-a lansat candidatura și din care banditul PDL Mureș și-a tras FCM pe bani publici și pe întreținutul său de partid - buget de 29.000 de lei!



Sânnicolau Mare, orașul în care Udrea a aruncat 20 de milioane de euro, în care Băsescu și-a lansat candidatura și din care banditul PDL Mureș și-a tras FCM pe bani publici și pe întreținutul său de partid - buget de 29.000 de lei!
Stârnit de un articol al lui Cătălin Tolontan, referitor la dedicațiile Udroaiei, să ne amintim cum un orășel de doi bani, dar de maximă importanță pentru hoții PDL, primea pomană de la nevasta lui Cocoș 20 de milioane de euro cadou, adică 1548 de euro pe cap de locuitor. Suma e imensă, dacă judecăm că nici astăzi bugetul localității nu e unul semnificativ, ba chiar de râsul curcilor: 29.000 de lei! Cu toate astea, madam Cocoș arunca în primarul pedelist cu 20 de milioane de euro! De vreo 10 ori cât e suma pentru care e bănuită de măgării cu băieții deștepți! Tolontane, te bagi la verificări?!

Acest oraş pricăjit, cu 12.914 locuitori, conform Wikipediei, s-a bucurat recent de un mega-cadou. Cităm de pe siteul primăriei: http://www.sannicolau-mare.ro/ „ Elena Udrea la Sânnicolau Mare. Sânnicolau Mare va beneficia de un proiect în valoare de 20 de milioane de euro. Proiectul a fost semnat la sala de spectacole de doamna ministru Elena Udrea”. Anunţul laconic este însoţit de zeci de fotografii cu Elena în dulcele stil comunist de preaslăvire a conducătoarei iubite. Nevasta lui Cocoş are nu mai puţin de 30 de fotografii pe siteul instituţiei publice, probabil pe măsura sumei anunţate şi despre care nu se spune cum şi prin ce program vine. Am făcut un calcul şi de curiozitate am vrut să vedem cam câţi euro se primesc pe cap de locuitor, iar rezultatul este halucinant: 1.548 de euro pe cap de locuitor !
P.S. Sânnicolau Mare e orașul în care și-a lansat candidatura Băsescu si de aici si-a cumpărat Claudiu Maior loc de divizie pentru FCM-ul din campania lui Dorin Florea, ins care era disperat că nu are cu ce prosti fraierii de români la promisiunile electorale, asta ca să înțelegeți de ce se iubesc  pedeliștii intre ei, pentru banii publici,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.