duminică, 14 septembrie 2014

Atenție, DNA, bandiții PDL Mureș au cumpărat pe carnet de partid servicii pe inginerașul Maior, de 77.000 de lei. Primărie cu afaceri etnice, strict pe carnet de partid!



Atenție, DNA, bandiții PDL Mureș au cumpărat pe carnet de partid servicii pe inginerașul Maior, de 77.000 de lei. Primărie cu afaceri etnice, strict pe carnet de partid!
Pentru că porcul pedelist e doar un porc etnic și pedelist, se angajează în Primăria Târgu-Mureș unii pe carnet de partid și rudele leprelor din PDL Mureș. În caz că ați uitat, borfașul PDL Mureș îi dedicase pe carnet de partid și prin încredințare directă, lui Maior, 77.000 de lei din banii prostimii târgumureșene




Iar lichelele de angajați din primărie nu au dat borfașului PDL Mureș peste bot, cu legea avertizorului public care interzice exact angajările de borfași pe carnet de partid și curvăsăraiele de familie, iar DNA cu Curcă s-a făcut că nu știe de cate de corupție. Atenție, ANI, verifică așa-zisa calificare a lui Maior, pentru a-l prinde pe borfașul mare PDL Mureș cu abuz în serviciu! Angajare în 5 iulie, acte obținute în 3 iulie, dedicație de la curva de partid portocaliu!
P.S. Poate nu întâmplător, EVZ scrie de mita care ar fi fost luată de Maior, prin Kagan Ildiko. Doar asta le mai lipsea pungașilor din primărie, mituiți, pe lângă borfași ilegali, pe lângă excremente cu probleme de ANI și jeguri etnice care fură ca subordonați ai pungașului portocaliu? Atenție, DNA, Coral a simțit nevoia să dea bani pentru Zilele târgumureșene și concertul Iglesias. Cum se cheamă când o firmă simte nevoia să întoarcă banii la cei care au făcut dedicație?
Presă care nu e șantajată de borfașii lui Florea, prin cătanele idioate, căutați PFA-ul lui Maior, căutați legea PFA-urilor și vedeți că borfașii din primărie nu au calificarea necesară. Hoție etnică pe carnet de partid, ca la publicitate, reabilitări, reparații străzi, sondaje de opinie, autocolantele pentru porcul mare PDL, folosirea cretinilor din poliția locală recompensată de borfaș cu tabere de pictură cu vulturi albaștri pe pereți și cu excursii, ca de la bandit la sereist, doar e Târgu-Mureș, locul în care bandiții etnici recuperează după 1918.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.