luni, 29 iulie 2013

Prostovanii din Primăria Târgu-Mureș se laudă cu audiențe record la Weekendul pentru care nu dau condamnările de 6 luni de închisoare cu suspendare și nu suflă o vorbă nici despre milioanele de euro făcute cadou lui Borșan și Poruțiu, pedeliștii de gașcă



Prostovanii din Primăria Târgu-Mureș se laudă cu audiențe record la Weekendul pentru care nu dau condamnările de 6 luni de închisoare cu suspendare și nu suflă o vorbă nici despre milioanele de euro făcute cadou lui Borșan și Poruțiu, pedeliștii de gașcă
Până când se va termina și povestea cu MTS și cu banii (cam un milion de euro pierduți prin procese sub Florea și Fodor de proștii din Primăria Târgu-Mureș cu firma lui Moga), să apreciem că indivizii se laudă cu mărețele realizări și nu publică condamnările primite de angajații primăriei! Pariam că mizeria de pe siteul consilierului consiliatului va fi copiat identic pe siteul pe bani publici tîrgumureș.ro,  pentru că târâturile astea nu știu decât pupincurism la adresa trepădușilor PDL Mureș și se pricep doar la ascuns gunoiul sub preș, de ochii presei care oricum merge îndobitocită la notar, cu intermediarul găinarilor din primărie, prin ceea ce legea ar putea numi cartelul românesc!  Alo, consiliul concurenței, nu te băga să anchetezi, ăștia sunt români, e păcat, vrei să piardă unii, dracului, Târgu-Mureșul?!

Duminică, 28 iulie, complexul Week End a avut parte de o zi record cu aproximativ 10.000 de vizitatori plătitori. Interesant este că am avut foarte mulţi vizitatori din judeţele Alba, Cluj, Sibiu, Bistriţa, Sălaj, precum şi din alte zone ale ţări. " Este un complex extraordinar, este curat şi mâncare e bună la terase. Am citi despre el pe Internet şi părerile erau numai pozitive. Suntem din Alba şi venim aici cu soţul şi copii în fiecare vară de mai multe ori. Felicitări Primăriei şi tîrgumureşenilor pentru acest complex. Sunt puţine locuri în ţară la fel de frumoase." ne-a declarat Viorica Budoi din Alba Iulia.  - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/recor-la-week-end-10000-de-vizitatori.html#sthash.okbhTmGO.dpuf

Zi de zi dixit:

Judecătoria Târgu-Mureş l-a condamnat miercuri, 24 iulie, la şase luni de închisoare cu suspendare pe Ioan Cîrcu, directorul Complexului de Agrement şi Sport „Weekend” din Târgu-Mureş, pentru „infracţiuni asimilate infracţiunilor de corupţie” într-un dosar deschis în 12 noiembrie 2008, în care era acuzat că în anul 2006 a achitat o factură în valoare de peste 7.400 de lei pentru o serie de lucrări neexecutate în cadrul Complexului “Weekend.”

Primăria Târgu-Mureş, parte vătămată în proces

Potrivit paginii web www.portal.just.ro, care publică soluţionarea dosarului în care Ioan Cîrcu şi Matyasi Miklos Levente au calitatea de recurent inculpaţi, iar Primăria Târgu-Mureş cea de parte vătămată, instanţa a schimbat încadrarea juridică a faptelor reţinute în sarcina lui Ioan Cîrcu, “pe care o schimbă din infracţiunile de abuz în serviciu contra intereselor publice, prevăzută şi pedepsită de articolul 132 din Legea nr. 78/2000, raportat la articolul 248 Cod penal şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în legătura directă cu infracţiuni asimilate infracţiunilor de corupţie, prevăzută şi pedepsită de articolul 17 litera c) din Legea nr. 78/2000, raportat la articolul 290 Cod penal, cu aplicarea articolului 33 litera a) Cod penal, în infracţiunile de abuz în serviciu contra intereselor publice, prevăzută şi pedepsită de articolul 132 din Legea nr. 78/2000, raportat la articolul 248 Cod penal şi uz de fals în înscrisuri sub semnătură privată în legătura directă cu infracţiuni asimilate infracţiunilor de corupţie, prevăzuta şi pedepsită de articolul 17 litera c) din Legea nr. 78/2000, raportat la articolul 291 Cod penal, cu aplicarea articolului 33 litera a) Cod penal”.

Pedepse cumulate, cu suspendare

Astfel, instanţa l-a condamnat pe Ioan Cîrcu la pedeapsa de şase luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice şi la două luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals în înscrisuri sub semnatură privată în legătura directă cu infracţiuni asimilate infracţiunilor de corupţie, pedepse care au fost cumulate într-una singură, de şase luni cu suspendare.

De asemenea, instanţa l-a avertizat pe Ioan Cârcu că în cazul va săvârşi o nouă infracţiune în următorii doi ani şi şase luni, îşi va reactiva cele două condamnări cu suspendare. “În temeiul articolului 81 din Cod penal, suspendă (instanţa – n.r.) condiţionat executarea pedepselor aplicate, respectiv pedeapsa principală rezultată de şase luni închisoare şi pedeapsa accesorie acesteia, pe durata termenului de încercare de doi ani şi şase luni de la data rămânerii definitive, stabilit conform articolului 82 din Codul penal. În temeiul articolului 359 din Codul de procedură penală raportat la articolul 83 din Codul penal, atrage (instanţa – n.r.) atenţia inculpatului Cîrcu Ioan că săvârşirea din nou a unei infracţiuni în cursul termenului de încercare poate atrage revocarea suspendării condiţionate a executării pedepsei, în acest caz urmând să execute cu privare de libertate ambele pedepse cumulate aritmetic”, se arată în soluţionarea instanţei.

Celălalt acuzat, achitat

Totodată, Judecătoria Târgu-Mureş l-a achitat pe Matyasi Miklos Levente, acuzat de săvârşirea infracţiunii de favorizare a infractorului în legătura directă cu infracţiuni asimilate infracţiunilor de corupţie, şi a anulat factura fiscală nr. 6718431/7 septembrie 2006, emisă de SC Ferom Export SRL Târgu-Mureş, pentru suma de 7.415,19 lei, în beneficiul Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

Cine e Ferom Export SRL?
Conform portalului listafirme.ro, Ferom Export SRL Târgu-Mureş s-a înfiinţat în anul 1991, are ca obiect de activitatea fabricarea obiectelor de feronerie şi este administrată de asociatul unuc, totodată administrator, Gheorghe Bodor. După declanşarea procesului, societatea a cunoscut o scădere continuă a cifrei de afaceri: 1,58 milioane lei în 2008, 1,03 milioane lei în 2009, 406.971 lei în 2010, 291.448 lei în 2011 şi 331.464 lei în 2012, an în care a avut şapte angajaţi (de la 35 în 2008) şi profit de 11.585 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.