sâmbătă, 13 iulie 2013

Românii supt Mihai Voievod Viteazul. Sau supt Dorin Florea. Sau supt Claudiu Maior. Sau supt Țerbea



Românii supt Mihai Voievod Viteazul. Sau supt Dorin Florea. Sau supt Claudiu Maior. Sau supt Țerbea
Bălcescu scria în urmă cu foarte mulți ani o carte capitală: Românii supt Mihai Voievod Viteazul, care avea să apară în îngrijirea lui Alexandru Odobescu. Dacă pașoptistul ar mai fi putut trăi printre noi ar putea scrie: Românii supt Dorin Florea. Sau supt Claudiu Maior. Sau supt Țerbea. Sau supt Borșan. Singura condiție era ca Bălcescu să participe la ședința de consiliu local la care porcii din PDL Mureș au venit cu copii și antrenori în tricouri cumpărate din pomana porcului, Joma. Cum ar veni, îți iei pomana din banii publici, îți trimiți la intimidare copiii și antrenorii, ca să mai primești pomană de la porcii de partid. Desigur, PDL Mureș, singurul partid care dedică la nemâncații de subordonați și la șmecherașii pupincuriști. Și cum la Târgu-Mureș se votează de multe ori etnic, ca să nu fure maghiarul ce poate fura/fură românul/țiganul/alt minoritar, la ședința de consiliu local de peste două săptămâni marele Bălcescu ar putea scrie cronica unei afaceri de partid și de demență etnică: Românii supt Dorin Florea. Românii supt Claudiu Maior. Românii supt Țerbea. Românii supt Borșan. La 2,7 milioane de euro pe cluburile pedeliștilor și întreținuților de partid, foști pușcăriași sau nu, românii și-ar merita locul în următoarea cronică, nu?  Desigur, dacă banii ăia erau ceruți de un primar maghiar pentru cluburile maghiare să vedeți ce cronică scriau băieții de la SRI! Un fel de cronicari Anonymus, după modelul știut și în presa știută, care angajează via SRI și mai și publică prostiile cu nume maghiare fictive pentru găinarii din PDL Mureș.
Dedicațiile pentru care românii trebuie să presteze etnic la bandiți:
FCM – 8 milioane de lei, adică 1,8 milioane cadou pe clubul familionului Maior
City us  - 3 milioane de lei, adică 680.000 de euro pe clubul fostului pușcăriaș miliardar din gunoaie și ridicări de mașini de pe domeniul public, Țerbea
Nova Vita – un milion de lei(225.000 de euro), pe afacerea lui Borșan, cel cu afaceri fără număr la bandiți și cu (fosta?!) nevastă aranjată de porcii lui Florea la șefia răposatei Case a tineretului, în timp ce pe Borșan l-au uns porcii din PDL Mureș șef la Direcția de sport.
Românii supt Mihai Voievod Viteazul. Sau supt Florea. Sau supt Maior. Sau supt Borșan. Sau supt Țerbea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.