vineri, 19 iulie 2013

Nesimțirea de a cerși bani pentru clubul familionului. Marca Maior



Nesimțirea de  a cerși bani pentru clubul familionului. Marca Maior
Vă mai aduceți aminte cum, în consiliu local  Târgu-Mureș, Maior, individul adus de Florea în PDL și pentru primit banii publici ca orice pedelist care se respectă,  cerea bani pentru Siletina pe care nu o mai avea oficial (deh, din cauza funcției) și pe care a menționat-o în prima declarație la primărie (și aia proastă, în calitate de… consultant manager Siletina, că omul nu mai știa pentru ce instituție lucrează!). Insul a ajuns la nivelul cerșit bani pentru sport, adică și pe familionul lui! Porcii din PDL Mureș vroiau să îi dedice clubului familionului Maior 1,8 milioane de euro, după ce i-au cumpărat instalație de nocturnă de 200.000 de euro (Curtea de conturi și DNA, ce sunt dedicațiile porcilor PDL Mureș pe familiile membrilor PDL și ce e conflictul de interese?!). Dacă nu vă mai amintiți, porcii PDL Mureș aveau de dat 2,7 milioane de euro pentru 3 cluburi conduse de pedeliști, familii de pedeliști și foști pușcăriași din camarila lui Florea. Nu e vorba de sport aici, ci de dedicații de partid. Cum am arătat deja, banii din dedicații întrec și de zeci de ori costul biletelor de intrare, astfel că doar proștii de târgumureșeni dau banii adevărați, pedeliștii mimează că ei au un aport, neaducând în fața prostovanului de contribuabil vreun act care să arate că ei aduc un leu de acasă. Vreți sport de la porcii PDL Mureș pe foști pușcăriași și anchetați pentru mita pentru FCM, pentru pedeliști? Aici nu mai ține vreun criteriu etnic! Valabil și pentru băieții cu ochi albaștri, vizibili doar în scris și în campanie pentru borfaș.
P.S. Campania porcilor din PDL Mureș este pe televiziuni cu societăți care primesc publicitatea de la primărie, astfel că și campania e din banii publici! Să mai spunem că unii dintre proștii de intermediari ai lui Florea se laudă că merg cu presa bovină la notar, pentru a aranja dedicațiile fără participare la licitații?! Așteptăm ca leprele lui Florea să posteze articolul și pe tîrgumureș.ro, site pe bani publici pe care porcii ăstia au anunțat și atacul imaginar al vandalilor, în campania rahatului portocaliu, campanie susținută de secăturile venite de la SRI și ratații fără școală din poliția locală pupincuristă de dos jegos de pedelist.
P.S.2. Printre cei care vor banii pomană din contribuții de fraieri de târgumureșeni e și Copotoiu, care umfla la UMF, ca rector, aproape două miliarde de lei la rubrica venit anual încasat. În plus, ANI l-a găsit cu incompatibilitate după vreo 7 ani în care a ocupat două funcții de conducere la stat. Despre oameni de genul acesta vorbim, obișnuiți să curgă banul!
P.S. 3 Poate cineva îl mai întreabă pe Maior de afacerile…sportive de peste 100.000 de euro anual pe dedicația Transport terestru ocazional primăria Târgu-Mureș, de afacerea balon pe Asociația Protecting People (care a umflat 250.000 de euro prin porcii PDL Mureș, în 200 de zile lucrătoare!), de instalația de nocturnă, despre cine îi plătește impozitele către stat(vă aduceți aminte scandalul cu instalația de nocturnă din banii publici pe care porcii PDL Mureș vroiau să o lase Direcției de finanțe în contul datoriilor neplătite la stat și motivate de Maior prin faptul că primăria nu a dat banii la clubul familionului! Plătește clubul familionului Maior impozitele din banii publici?! DNA și Curtea de conturi, poate vă simțiți! Toți românii sunt proști sau sunt cumpărați de mafia de partid?!

Joi după-masă, consilierul Claudiu Maior, viceprimarul Peti Andras şi consilierul local dr. Benedek Istvan au participat la Academia de Sport din complexul Week-End Tîrgu-Mureş, la o întâlnire cu cei peste 30 de reprezentanţi ai cluburilor sportive din oraş. În deschiderea acestei întâlniri, Claudiu Maior a ţinut să mulţumească pentru prezenţă şi colaborare celor care au onorat invitaţie, arătat pe de altă parte că sportul tîrgumureşean este în acest moment, din cauze politice obscure şi subiective, în pericol să îşi piardă finanţarea. Totodată, Claudiu Maior a solicitat celor prezenţi o consultare şi o colaborare mai activă pentru a reuşi, împreună, informarea completă şi convingerea Consiliului Local în vederea continuării sprijinului acordat sportului şi sportivilor din Târgu-Mureş. Tot în acestă idee, consilierul local dr. Benedek Istvan a ţinut să readucă în actualitate performanţele sportului mureşean şi determinarea unora din consilierii locali de a continua proiectul pe termen lung al dezvoltării sportive a tineretului din Tîrgu-Mureş. Rând pe rând, reprezentanţii cluburilor din Tîrgu-Mureş şi-au prezentat activitatea şi au subliniat problemele pe care le întâmpină în activitatea pe care o depun. În urma discuţiilor avute timp de peste două ore, s-a reliefat faptul că sportul este un element esenţial de dezvoltare al comunităţii tîrgumureşene, că mii de copii şi familiile lor sunt agrenaţi în aceast mecanism şi că activitatea sportivă de masă şi de performanţă trebuiesc sprijinite în continuare de către municipalitate. Nu au fost trecute cu vederea dezvoltarea bazei sportive a oraşului, o dezvoltare care a dus la triplarea !!! în numai cinci ani a numărului de copii şi adolescenţi care au îmbrăţişat o carieră competiţională. Din dialogul purtat cu preşedinţii şi conducătorii de cluburi sportive a mai reieşit necesitatea de informare reciprocă şi promovare comună a competiţiilor şi a evenimentelor. Concluzia întâlnirii a fost formulată de consilierul Claudiu Maior care a promis sprijinul Primăriei şi pe mai departe, pentru dezvoltarea şi suţinerea vieţii sportive tîrgumureşene. - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/salvati-sportul-muresean.html#sthash.IrJmNXdr.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.