joi, 25 iulie 2013

Viceprimarul Ciotlăuș arată ceea ce știm cu toți: donații ale gășcarilor PDL Mureș pe afaceri private, Desigur, porcii PDL Mureș clamează tot ei că moare sportul! Donații pe familionul Maior, pe fostul pușcăriaș Țerbea, pe Borșan, pe interesele altor aiuriți prinși de ANI în incompatibilitate, adică, pe șmecheri de partid!



Viceprimarul Ciotlăuș arată ceea ce știm cu toți: donații ale gășcarilor  PDL Mureș pe afaceri private, Desigur, porcii PDL Mureș clamează  tot ei că moare sportul! Donații pe familionul Maior, pe fostul pușcăriaș Țerbea, pe Borșan, pe interesele altor aiuriți prinși de ANI în incompatibilitate, adică, pe șmecheri de partid!
Ceea ce nu apare în presa șantajată de porci PDL Mureș, prin chirii, prin publicitate strecurată pe intermediarii porcilor portocali, prin titluri de cetățean de onoare, prin publicări gratuite în colecții ale orașului, prin angajări de  inși de la SRI și astfel de minuni  - apare la City news. Desigur, bandiții din Primăria Târgu-Mureș nu pot controla tot și ei oricum au semi-analfabetul cunoscut care scrie mizeriile de propagandă pentru găinarii PDL, precum și intermediarii gen Cătană care se laudă că merg cu presa ținută din scurt la…. notar! Desigur, anchete ale Consiliului concurenței nu se pot face la mafioții portocalii! Poate atunci când USL ajunge la putere (sic!)
City news zicere. Probabil că viceprimarul Ciotlăuș nu a calculat la pomeni de partid și instalația de nocturnă făcută cadou de porcii din PDL Mureș pentru clubul familionului Maior (850.000 de lei, adică peste 200.000 de euro pomana porcului portocaliu!). Atenție, viceprimar PNL, derbedeii nu plătesc nici impozitele datorate statului, așteptând ca porcii lui Florea să le dea banii publici!

Vezi câţi bani a înghiţit FCM de la buget, în ultimii trei ani
Milioane de lei alocate de municipalitate cluburilor private de sport din Târgu Mureş, în timp ce elevii de la Liceul cu Program Sportiv Szasz Adalbert nu au unde să îşi desfăşoare antrenamentele şi nici bani pentru deplasarea la diferite competiţii desfăşurate în afara localităţii. Primăria Târgu Mureş a alocat în ultimii trei ani 47 de milioane de lei pentru patru cluburi sportive din municipiu, din care cea mai mare sumă, 26 de milioane de lei au mers spre FCM Târgu Mureş, echipă care se zbate să acceadă în Liga 1 de fotbal, a anunţat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, viceprimarul Ionela Ciotlăuş.
vezi cati bani inghitit fcm de la buget ultimii trei ani

"S-au alocat în ultimii trei ani de către Municipiul Târgu Mureş o sumă de 47 de milioane de lei. Aproape 12 milioane de euro s-au alocat doar pe capitolul sport ceea ce reprezintă intr-un an de zile 10% din bugetul local este alocat sportului. Din cei 47 de milioane, FCM a primit 26 de milioane lei,  BC Mureş 10 milioane de lei, volei 2,5  milioane iar City’us 9 milioane de lei.  De asemenea, din suma alocată capitolului sport, 96% a mers spre cluburile private", a declarat Ciotlăuş.

Asta în timp ce elevii de la LPS nu au acces la bazele sportive administrate de municipiul Târgu Mureş şi nu au nici măcar un microbuz cu care să se deplaseze la competiţii sportive.

“Avem o situaţie primită de la liceu în care au 47 de deplasări în termen de 3 luni deplasări făcute vai şi amar, închiriind acumulând datorii de unde se poate şi de unde nu se poate un autocar", a subliat viceprimarul.

Ionela Ciotlăuş a anunţat în cadrul conferinţei că a iniţiat un proiect de hotărâre prin care solicit aprobarea accesului gratuit a tuturor  grupelor sportive şcolare ce fac parte din cluburile sportive şcolare ale Liceului cu Program Sportiv “Szasz Adalbert”la toate bazele sportive admininistrate de către municipiul Târgu Mureş. Aceasta mai solicită aprobarea unui microz pentru transportul sportivilor de la Liceul cu Program Sportiv pentru deplasările în alte localităţi la competiţii. De asemenea, Ciotlăuş va cere schimbarea regulamentului de sprijinire a sportului din Târgu Mureş, pe care îl consideră discriminatoriu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.