marți, 16 iulie 2013

Atenție, taxe de admitere pentru nimic!



Atenție, taxe de admitere pentru nimic!
E vară, e perioadă de înscriere la universități pentru amatorii de diplome plătite sau nu.  Dintr-un mic sondaj aflăm că universitățile care nu organizează examene de admitere, ci doar înscrieri - ca pentru ultimii oameni și din interese ale bandiților din senatele universităților de stat - cer cu nerușinare între 150 și 300 de lei! Pentru cineva care a dat examen la facultate și a fost de acord să plătească o taxă pentru cheltuielile universității, pricinuite de examenul de admitere (plata supraveghetorilor, plata foilor speciale, plata utilităților), este halucinat să se accepte să se plătească taxă de admitere la ceva ce nu organizează examen de admitere și astfel cheltuielile universității sunt zero și banii se încasează fără motiv! Ca să introduci berbecii pe media de la bacalaureat ai nevoie doar de câteva coli A4 pe care să le treci numele și adresa. De ce să se plătească milioane de lei la nivel de țară unor neterminați care sunt puși oricum numai pe scos banii din buzunarele amatorilor de studenție? Faceți concursuri de admitere, nu mai lăsați toți troglodiții să ajungă studenți și nu aveți decât să încasați banii din taxa de admitere, altfel această taxă e fără acoperire în servicii! Dă cineva în judecată o astfel de universitate pusă pe adunat banii cu japca?!
P.S. Demența banilor încasați fără acoperire la stat am găsit și la Curtea de Apel Târgu-Mureș. Aici, statul, fiindcă el e angajatorul, cerea 100 de lei pentru cei care doreau să se înscrie la concursul pentru un post de șofer! Suntem curioși cum motivau respectivii încasarea banilor: bani de benzină, echivalent sute de kilometri (!), bani pentru deranjul celor care trebuiau să întocmească lista pe A4, bani pentru poluare, bani pentru vreun instructor dedicat care să aleagă un șofer?!
Concurs cu taxă de înscriere 100 de lei la Curtea de Apel Târgu-Mureș. Pentru post de ….șofer!
Omul gras sau cum era definit bugetarul  are chef de… glume. Cam cât credeți că cere Curtea de Apel Târgu-Mureș taxă de înscriere la concurs pentru post de șofer, care, printre altele, necesită să se știe limba română? Nu mai puțin de 100 de lei! Oamenii ăștia, bugetari cu mii de lei salariul, au idee ce sume pretind?! Sau ăștia cred că le faceți un favor mergând la concurs? Concurează ăștia facultățile târgumureșene care s-au prins că proștii plătesc pentru concursuri inexistente, în realitate liste cu fraierii care vor să își plătească  facultatea?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.