joi, 18 iulie 2013

Organul de propagandă pentru cetățeanul Maior anunță atribuțiile viceprimarului Peti. Pe când anunță și atribuțiile celuilalt viceprimar legal?



Organul de propagandă pentru cetățeanul Maior anunță atribuțiile viceprimarului Peti. Pe când anunță și atribuțiile celuilalt viceprimar legal?
Peti Andras  a declarat, într-o conferinţă de presă, că  sunt cele mai extinse atribuţii acordate vreodată unui viceprimar de către primarul Dorin Florea. Acestea acoperă, printre altele,  termia, deşeurile, situaţiile de urgenţă, funcţia de ofiţer de stare civilă şi drumul de legătură Livezeni-Spitalul Nou. Peti Andras va avea biroul la etajul 2 al Primăriei Tîrgu-Mureş.  - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/viceprimarul-peti-andras-a-fost-instiintat-care-ii-sunt-atributiile.html#sthash.ZSNJRp30.dpuf
Pe când porcii lui Florea anunță care sunt atribuțiile viceprimarului legal Ciotăluș, pe care porcii ăștia îl atacă non-stop, în speranța că îl vor mai pune o dată ilegal pe Maior, băiatul de casă al PDL și întreținut din banii publici pe familion cu milioane de euro?
P.S. Pupincuriști din primărie și alte neamuri proaste aduse de mafioții PDL: care sunt atribuțiile lui Maior, cetățean pe persoană fizică care se substituie proștilor plătiți să fie purtători de cuvânt, ingineri, directori? Sau e mafia porcilor din PDL Mureș prea mare și interesele găinarilor de români prea puternice ca să îi dați în gât pe borfași?! Vă plătesc ăia pe toți sau vă șantajează, viermilor?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.