joi, 11 iulie 2013

Consiliul Județean Mureș ar trebui să dea pe 180 de festivaluri bani pe care porcii PDL Mureș vroiau să îi arunce într-o singură zi pe clubul familionului Maior și pe abonații Borșan și Țerbea! 180 de festivaluri cu banii pe care gunoaiele îi vroiau dedicați, cu nesimțirea hoțească specifică, pentru cluburile pedeliștilor!



Consiliul Județean Mureș ar trebui să dea pe  180  de festivaluri bani pe care porcii PDL Mureș vroiau să îi arunce într-o singură zi pe clubul familionului Maior și pe abonații Borșan și Țerbea! 180 de festivaluri cu banii pe care gunoaiele îi vroiau dedicați, cu nesimțirea hoțească specifică, pentru cluburile pedeliștilor!
Cum în CJM nu există mega-bandiții cunoscuți de la PDL Mureș, ar fi nevoie de un puhoi de evenimente ca acești consilieri județeni să poată cheltui ce pot face praf într-o zi borfașii din primărie și consiliul local pe firme și cluburi eminamente PDL Mureș! Matematica spune:  cu 8 milioane de lei pe care porcii lui Florea le vroiau pomană pe FCM-ul familionului Maior se puteau organiza…123 de festivaluri de pe Valea Mureșului, cu cele 3 milioane pe clubul fostului pușcăriaș Țerbea porcii PDL Mureș puteau organiza 46 de festivaluri, iar cu banii dedicați pe alt pedelist, eminența cenușie Borșan, porcii PDL Mureș puteau susține 15 astfel de festivaluri. Adunând, pomana vrută de porcii din PDL Mureș pentru pedeliștii lor  și familiile lor era pentru 180 de festivaluri! USL, dacă ai votat cu porcii ești în rândul hoților etnici!

TTM dixit:
65.000 de lei pentru Festivalul Văii Mureşului

de Adelina Burcea
08 iulie 2013 11:25 Categoria: Eveniment, Politica/Administratie

Consiliul Judeţean Mureş continuă colaborarea cu Asociaţia Microregiunea Valea Mureşului Mijlociu, în vederea organizării Festivalului Etnografic al Comunităţilor de pe Valea Mureşului, ediţia a IX-a. Potrivit contractului de colaborare, contribuţia Consiliului Judeţean pentru organizarea acestui eveniment va fi de 65.000 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.