duminică, 28 iulie 2013

Atenție ca bandiții de la FCM Târgu-Mureș să nu plătească datoriile la stat din pomana pe partid vrută de găinarii PDL Mureș. 900.000 de euro cadou, ca neterminații să-și plătească impozitele la stat!



Atenție ca bandiții de la FCM Târgu-Mureș să nu plătească datoriile la stat din pomana pe partid vrută de găinarii PDL Mureș. 900.000 de euro cadou, ca neterminații să-și plătească impozitele la stat!
Neterminații din PDL Mureș și gășcarii de consilieri locali care îi alimentează contul familionului Maior pe motiv etnic au făcut joi o pomană pentru clubul mamei lui Maior. Până când Curtea de conturi va verifica ce au făcut cu banii bandiții PDL Mureș și familioanele lor și cum e posibil ca niște întreținuți din banii publici să nu-și plătească datoriile la stat poate vă aduceți aminte cum ați votat pentru porcii de români, pentru ca să nu pună mâna pe banii publici cei de la UDMR! Bandiți care s-au folosit de banii publici și în campania electorală, împreună cu funcționarii publici și cu alți neterminați de la SRI!
Citynews:
Astfel, FCM Târgu Mureş va primi 4 milioane de lei, BC Mureş 3 milioane de lei, City'us Târgu Mureş 1,5 milioane de lei, CSU Medicină 600.000 de lei iar BC Nova Vita 400.000 de lei. În funcţie de performanţa fiecărei echipe, municipalitatea va suplimenta sumele de bani aprobate în şedinţa extraordinară de Consiliu Local. Dacă FCM Târgu Mureş va ocupa locul I în clasament, va obţine încă 3,5 milioane de lei, pentru locul II va primi suplimentar 2,8 milioane de lei, iar pentru locul III 1,6 milioane de lei.


Administraţia Finanţelor Publice Târgu-Mureş a anunţat, pe site-ul propriu, organizarea unei licitaţii publice pentru vânzarea mai multor bunuri aparţinând Asociaţiei Fotbal Club Municipal Târgu-Mureş, în cadrul Dosarului de executare A3812, în scopul recuperării creanţelor bugetare restante.

Astfel, sunt scoase la licitaţie bunuri precum: o instalaţie de iluminat nocturn pentru teren de fotbal formată din patru stâlpi cu înălţime de 40 de metri, 144 de proiectoare, opt corpuri de iluminat de siguranţă şi opt corpuri iluminat balizaj (preţ de strigare: 1.182.375 lei), trei bănci pentru antrenori de 9 metri lungime (preţ de strigare: 58.950 lei), complex container „masa presei”, trei bucăţi (preţ de strigare: 4.457 lei/bucată) şi o centrală termică cu accesorii (preţ de strigare: 20.925 lei).

De asemenea, pe „lista neagră” a Administraţiei Finanţelor Publice Târgu-Mureş mai figurează: o maşină de spălat (preţ de strigare: 2.120 lei), un autovehicul Mercedes model 611D, an de fabricaţie 1995 (preţ de strigare: 20.919 lei), un dispozitiv de irigat Rollcart (preţ de strigare: 3.512 lei), dar şi „mărunţişuri” cum ar fi două unităţi centrale PC, şapte monitoare PC, 16 camere de supraveghere, patru amplificatoare şi 14 boxe.

Licitaţia va avea loc marţi, 30 iulie, de la ora 11.00, la sediul Administraţiei Finanţelor Publice Târgu-Mureş, strada Gheorghe Doja nr. 1-3, iar taxa de participare este de 10% din preţul de pornire, care nu include TVA. Sursa: zidezi.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.