duminică, 21 iulie 2013

Prostovanii din poliția locală Târgu-Mureș au din nou mesaj discriminatoriu pe tîrgumureș.ro! Proști sau cretini?!



Prostovanii din poliția locală Târgu-Mureș au din nou mesaj discriminatoriu pe tîrgumureș.ro! Proști  sau cretini?!
Ofiţerul de serviciu al Poliţiei Locale a fost sesizat telefonic, în data de 11.07.2013, cu privire la faptul că două persoane de etnie rromă ce solicitau cazare în căminul social al municipalităţii, au urcat pe acoperişul unui imobil de pe str. Rozmarinului ameninţând că se sinucid. La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Poliţiei Locale, SMURD şi ale Poliţiei Municipiului Tg.Mureş, respectiv ale Jandarmeriei. După aproximativ două ore de negocieri, numiţii C.P. şi G.R. au fost determinaţi să coboare, aceştia fiind conduşi la sediul Poliţiei Locale şi sancţionaţi contravenţional conform prevederilor Legii nr. 61/1991.
Alo, Bretfelean, ex. SRI, iar vei da vina pe boii din biroul de presă al primăriei, care fac discrimarea, ca în cazul cu țiganii cu cuib stârpit de polițiștii locali?! Cine îi oprește pe proștii rasiști? După tâmpeniile lui Florea (amendă 4000 de lei), după cretinismele lui Pașcan, mai lipseau doar stupizeniile rasiste ale poliției locale și ale marilor români cu PDL în suflet și în creier, din biroul de presă al primăriei?!
Pentru boii care cred că specificarea etniei e legală:
Autorităţile nu au voie să menţioneze etnia în cazuri de infracţionalitate, iar Asociaţia Romani Criss caută modalităţi de a acţiona în judecată pe toţi cei care au specificat etnia presupusului criminal roman de la Roma, a declarat, pentru NewsIn, reprezentanta asociaţiei, Cezara David.

Cezara David a spus, astazi, ca etnia nu are legatura cu infracţionalitatea, care nu ar trebui menţionata in cazul crimei de la Roma, precizarea etniei fiind rauvoitoare. Totodata, aceasta a explicat ca este ilegal ca autoritaţile de stat sa menţioneze etnia atunci cand este vorba de fapte de infracţionalitate.
- See more at: http://stirile.rol.ro/romani-criss-autoritatile-nu-au-voie-sa-specifice-etnia-in-cazuri-de-infractionalitate-89715.html#sthash.UwHKnCzP.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.