miercuri, 24 iulie 2013

Întreținutul club FCM, pe familionul Maior, nu își plătește datoriile la stat pentru ca porcii din PDL să îi facă cadou 1,8 milioane de euro?! Curtea de conturi, îi lași pe borfași să ia banii publici pe carnet de partid?!



Întreținutul club FCM, pe familionul Maior, nu își plătește datoriile la stat pentru ca porcii din PDL să îi facă cadou 1,8 milioane de euro?! Curtea de conturi, îi lași pe borfași să ia banii publici pe carnet de partid?!
DNA, Curtea de conturi, alte instituții de control, atenție! Clubul familionului Maior, FCM Târgu-Mureș, nu își plătește obligațiile la stat și este în executare silită cu anumite bunuri dintre care și acelea cumpărate de porcii PDL Mureș din banii publici (instalație de nocturnă de 200.000 de euro!) și cerșește 1,8 milioane de euro de la ședința de consiliu local de astăzi! Porcii lui Florea vor să îi plătim noi subordonatului datoriile către stat?! Până când maestrul Tolontan va scrie și de acest subiect, atenție, târgumureșeni, leprele PDL Mureș plătesc datorii al stat din taxele și impozitele voastre! Atenție, nimeni nu e bărbat ca să sesizeze conflictele de interese sau e mafia și pupincurismul românesc - întreținut  de băieții cu ochi albaștri și  de ratații cu carnet de partid comunist și cu Ștefan Gheorghiu performanța vieții lor - prea mare ?!
Așadar:
1.     Club cu loc cumpărat prin primar PDL de Sânnicolau Mare, așa cum recunoștea Maior, în campania porcului portocaliu. După ce leprele lui Florea au eșuat cu Minerul și Forex.
2.     Club care nu avea voie să promoveze, dar pentru care porcii PDL Mureș au scos de la V.Duru, șeful de la licențiere, hârtie cum că ei continuă… secția de fotbal a lui AS Sânnicolau Mare! De verificat dacă porcii nu au jucat pe licența cu care a jucat, concomitent, AS Sânnicolau Mare!
3.     Club care nu prezintă acte contribuabililor cărora le toacă banii, nu oferă bani bugetului local din vânzarea de jucători, asocierea fiind doar de la porcii PDL Mureș pentru întreținuții porcilor PDL Mureș!
4.     Club care are conexiunea împuțită Maior-Țerbea, Țerbea fiind pentru dezafilierea Craiovei și raportând lui Maior (Clodu, pentru  iubiții săi prieteni) că aranjează ca Subotici să ajungă la FCM! Desigur, procurorii nu au văzut premeditarea.
5.     Club prins în afacerea mită pentru fotbal, în elicopter, cu procurorii care fac recurs la achitarea lui Țerbea.
6.     Club pe familionul Maior. Desigur, individul pus ilegal de porcii lui Florea ca viceprimar etnic are afacerile pe alte persoane din familie și anturaj, el nici cu Siletina nu știe ce face, doar se pozează ca un bezmetic în fața autobuzelor cu care Siletina cară pensionarii cu  bani publici și cere bani pentru afacerea pe care nu o are oficial.
7.     Club pentru care porcii PDL Mureș au cumpărat din bani publici instalația de nocturnă, de 200.000 de euro (850.000 de lei!).
8.     Club cu culorile porcilor PDL! Albastru-portocaliu, ca să știe maghiarii că aici e patria gangsterilor PDL!
9.     Club cu afaceri la școli, așa-zise Cupă a liceelor, cu conexiunile necesare.
10. Club care așteaptă banii publici pentru a plăti impozitele la stat! DNA, Curcă, nu vă jenați? SRI Mureș, lasă pixul jos și verifică  afacerile derbedeilor care au clamat și atacuri imaginare în campania electorală, cu bandiți din SRI!
Zi de zi dixit:
Administraţia Finanţelor Publice Târgu-Mureş a anunţat, pe site-ul propriu, organizarea unei licitaţii publice pentru vânzarea mai multor bunuri aparţinând Asociaţiei Fotbal Club Municipal Târgu-Mureş, în cadrul Dosarului de executare A3812, în scopul recuperării creanţelor bugetare restante.

Astfel, sunt scoase la licitaţie bunuri precum: o instalaţie de iluminat nocturn pentru teren de fotbal formată din patru stâlpi cu înălţime de 40 de metri, 144 de proiectoare, opt corpuri de iluminat de siguranţă şi opt corpuri iluminat balizaj (preţ de strigare: 1.182.375 lei), trei bănci pentru antrenori de 9 metri lungime (preţ de strigare: 58.950 lei), complex container „masa presei”, trei bucăţi (preţ de strigare: 4.457 lei/bucată) şi o centrală termică cu accesorii (preţ de strigare: 20.925 lei).

De asemenea, pe „lista neagră” a Administraţiei Finanţelor Publice Târgu-Mureş mai figurează: o maşină de spălat (preţ de strigare: 2.120 lei), un autovehicul Mercedes model 611D, an de fabricaţie 1995 (preţ de strigare: 20.919 lei), un dispozitiv de irigat Rollcart (preţ de strigare: 3.512 lei), dar şi „mărunţişuri” cum ar fi două unităţi centrale PC, şapte monitoare PC, 16 camere de supraveghere, patru amplificatoare şi 14 boxe.

Licitaţia va avea loc marţi, 30 iulie, de la ora 11.00, la sediul Administraţiei Finanţelor Publice Târgu-Mureş, strada Gheorghe Doja nr. 1-3, iar taxa de participare este de 10% din preţul de pornire, care nu include TVA.
Gândul dixit ce spuneam: bandiții nu își plătesc impozitele și așteaptă bani publici.
Vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al FCM Târgu Mureş, Claudiu Maior, a declarat, miercuri, că s-a ajuns în situaţia de executare silită deoarece clubul nu a plătit impozitele pe salariile jucătorilor şi administratorilor şi alte taxe.

"Salariile jucătorilor le-am plătit, dar n-am plătit impozitele pe salarii pe trei luni. Să meargă să ia instalaţia de nocturnă, dacă găsesc pe cineva dispus să o cumpere. Eu sincer m-aş bucura să scăpăm de datorii. Să dea Dumnezeu să îşi permită cineva să o ia, la fel şi băncile antrenorilor. Să ia şi să le ducă", a spus Maior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.