duminică, 21 iulie 2013

Grecia, televiziunea publică în șomaj. Au ajuns să-i plângă de milă televiziunii elene ratații din TVR!Grecia, televiziunea publică în șomaj. Au ajuns  să-i plângă de milă televiziunii elene ratații din TVR!
Au și TVR-iștii umor! Ratații cu vreo 160 de milioane de euro pierderi s-au găsit să facă documentare cu echivalentul TVR din Grecia. Televiziunea publică grecească a fost închisă din motive economice, când toată țara e în colaps și cerșind pentru a mai exista. Probabil simțind același pericol, TVR-iști fac valuri! La pierderi de 160 de milioane de euro, după ce au dat afară femei de serviciu (ca la Târgu-Mureș) și și-au menținut rubedeniile și iubiții/iubitele, măsura redresării totale nu ar fi  închiderea de tot a TVR-urilor fără audiență și susținere din publicitate (pentru că TVR nu aduce decât 5 la sută din publicitate și sponsorizări!), ci reducerea programului. Verificați în programele TV și vă veți îngrozi! Ratații din TVR au ajuns să difuzeze emisiuni în reluare și de 4 ori pe zi (cazul Zona IT), să preia ce e pe un post pe alt post, să aibă redifuzări și preluări de 10-12 ore pe zi, totul pentru a munci prea puțin. Dacă tot mimează munca incapabilii ăștia, nu ar fi mai bine să se reducă programul TVR cu cel puțin 6 ore?
P.S. Proștii ăștia cu familionul adus la TVR nu au auzit ce e aia audiență, astfel că și sâmbătă și duminică, la ore la care foarte mulți români își permit să urmărească programele TV, cretinii de teveriștii bagă reluări! În schimb, când audiența este minusculă, în timpul orelor de școală sau de serviciu, proștii proștilor fac emisiuni la care nu se poate uita nimeni. Sunt proști sau doar potriviți sistemului moștenit de la comuniști?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu