miercuri, 10 iulie 2013

Bandiții din primărie și Maiorul lor fără calitate. Obrăznicie a derbedeilor portocalii!



Bandiții din primărie și Maiorul lor fără calitate. Obrăznicie a derbedeilor portocalii!
Dacă nu au murit încet și în chinuri primarul, viceprimarii, actorașii și translatorii de la biroul de presă, șefii de direcție din primărie, poate se prind cei de la USL și cei de la UDMR că bandiții PDL Mureș îl bagă în față cu orice prilej pe Maior, pentru a-i face imagine. Sperăm ca și mâine bandiții PDL Mureș și porcii din primăria aferentă să salute pomana porcului, 1,8 milioane de euro pe care vor să le nășească amicului Maior și familionului lui, din banii publici. După ce porcii PDL i-au făcut cadou clubului familionului de pedelist instalație de nocturnă de 200.000 de euro din banii proștilor de târgumureșeni, unii dintre ei vinovați că votează hoții români pentru a nu putea fura hoții maghiari! De reținut că porcii PDL Mureș nu se jenează ca într-un comunicat ca de presă, în fapt scris de semi-analfabeții cunoscuți, să inventeze declarații de cetățeni maghiari care să îl pupe în fund pe necalificatul Maior. Pe bune, derbedeilor? SRI nu dă un comunicat și el?! Pardon, inșii cu ochi albaștri care scriu cu pseudonime maghiare pentru borfașii de români din PDL  Atenție, Maior are… dorințe, nu și calitate de angajat al primăriei care are idee despre ce vorbește! E acesta Iisus, Budha sau e doar un necalificat băgat în față de găinarii și hoții PDL Mureș?! Răspunsul îl știți, desigur, în orice limbă consilier al primarului înseamnă un turnător/îndrumător la urechea lui Florea și nu un ins cu calitate și cu calificare, care să poată să aprecieze asfaltul cu garanția de 1 an, turnat și acela de firmele abonate la banditul portocaliu.
Miercuri, 10 iulie, consilierul Claudiu Maior a trecut în revistă stadiul lucrărilor de reabilitare de pe strada Şurianu din municipiu. „Este o dorinţă a mea mai veche de a moderniza această stradă, la solicitarea cetăţenilor din zonă, cărora le mulţumesc pe această cale şi le promit că vom fi alături de ei, ori de câte ori ne vom cere sprijinul”.

Strada este cuprinsă în Planul Integrat de Dezvoltare (PID) I, are o lungime de 267 m, cu o suprafaţă carosabilă de 1440 mp, suprafaţă trotuare – 360 mp, suprafaţă parcări - 450 mp. Valoarea investiţiei se ridică la suma de cca 345.000 lei.

„Nu bucurăm că, în curând, şi pe strada noastră se va putea circula în condiţii corespunzătoare, şi că din nou, dl Claudiu Maior a făcut ce a promis”, a declarat Papp J.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.