sâmbătă, 13 iulie 2013

Derbedeii din PDL Mureș susțin că în statele civilizate sportul e susținut din bani publici. Să muriți voi dacă nu e așa?



Derbedeii din PDL Mureș susțin că în statele civilizate sportul e susținut din bani publici. Să muriți voi dacă nu e așa?
Bandiții care publică pe siteul pe bani publici orice porcărie debitată de Florea, Maior sau de bandiții întreținuți de hoți din banii publici și nu se semnează (deși știm trepădușii care scriu,  fiind agramații cunoscuți și pupincuriști pe lângă porcii PDL!) clameză cu nesimțire crasă :
Este de-a dreptul absurd să se invoce oportunitatea finanțării cluburilor sportive din partea municipalității în condițiile în care, în orice stat civilizat, mișcarea sportivă este susținută, în funcție de performanțele înregistrate, de către  autoritățile publice
Ce spuneți, bandiților, că Chelsea primește bani de la primăria Londrei? Sau Real ia bani pe firme de partid de la administrația Madridului? Nu vă e rușine, porci jegoși din PDL Mureș, care ați vrut o donație de 2,7 milioane de euro pe Borșan, Țerbea și familionul Maior, adică doi pedeliști și unul din cloaca PDL Mureș, un fost pușcăriaș scos de șeful lui Florea, Constantinescu, afară?! Bani dați etnic pe afacerile unora doar cu avantajul de a fi români și cu carnet PDL!
Temă de casă pentru PNL și UDMR, arătate cu degetul de porcii din PDL Mureș pentru că nu fac jocurile bandiților: verificați cum cheltuiesc banii publici pe siteul pe bani publici târgumureș.ro bandiții PDL Mureș, contractele de publicitate prin intermediarul care duce cătanele proaste din presă la notar, pentru a nu-l deranja la luat banii pe firma lui și cum derbedeii lui Florea îl puneau pe Maior să semneze acte atunci când individul era ca și acum un nimeni șoptitor la ureche, adică consilier personal!
http://www.tirgumures.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2535%3Apnl-i-udmr-impotriva-susinerii-sportului-mureean&catid=49%3Astiri-de-ultima-ora&Itemid=314&lang=ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.