vineri, 12 iulie 2013

Bandiții din PDL Mureș plâng că nu le-a reușit pomana pe Țerbea, Borșan și familionul Maior. Pomana porcului, de 2,7 milioane de euro din banii fraierilor de târgumureșeni!



Bandiții din PDL Mureș plâng că nu le-a reușit pomana pe Țerbea, Borșan și familionul Maior. Pomana porcului, de 2,7 milioane de euro din banii fraierilor de târgumureșeni!
După cum e de așteptat, porcii lui Florea copiază/scriu pe tîrgumureș.ro rahaturile de propagandă pentru porcii PDL Mureș de la semi-analfabeții cunoscuți. Cum gunoaielor nu le-a ieșit pomana porcului pe Țerbea, Borșan, familionul Maior, lepădăturile atacă PNL și UDMR. Partidelor, acceptați șantajul leprelor PDL Mureș și folosirea banilor publici pentru găinarii de subordonați și pe foștii pușcăriași? Faceți denunțurile necesare, nu o să vă facem tot noi munca voastră contra borfașilor din PDL Mureș ! PNL Mureș, trebuie să fii prost să votezi pentru gunoaiele PDL atâta vreme ăia își bat joc de viceprimarul ales și îl promovează pe nimicul administrativ de Maior.

În şedinţa de consiliu local din data de 11 iulie 2013, consilierii municipali PNL şi UDMR s-au pronunţat pentru amânarea proiectelor de hotărâre privind susţinerea financiară a cluburilor sportive din municipiu. Părerile pro şi contra au fost exprimate în prezenţa reprezentanţilor diverselor cluburi sportive şi a suporterilor acestora. Aceştia au pledat pentru votarea proiectelor de hotărâre în forma în care au fost prezentate, argumentându-şi opiniile prin prezentarea rezultatelor obţinute de asociaţiile sportive de-a lungul timpului.

În ciuda evidenţei şi a atmosferei favorabile creată în cursul dezbaterii, consilierii PNL şi UDMR au reuşit să-şi impună, deocamdată, punctul de vedere, obţinând amânarea cu două săptămâni a materialelor propuse.

Este regretabil că indicaţiile trasate direct din oficina de partid au primat asupra intereselor colectivităţii, cu repercursiuni dintre cele mai nefaste asupra continuării activităţilor sportive, individuale sau de masă. Este de-a dreptul absurd să se invoce oportunitatea finanţării cluburilor sportive din partea municipalităţii în condiţiile în care, în orice stat civilizat, mişcarea sportivă este susţinută, în funcţie de performanţele înregistrate, de către autorităţile publice.

Sportivii mureşeni au dovedit de fiecare dată că ştiu să onoreze deviza „Citius, Altius, Fortius”, continuând la Tîrgu Mureş tradiţia de performanţă sub semnul talentului şi al fair-play-ului. Ar fi regretabil ca tocmai fair-playul sportiv să fie pus sub zodia îndoielii de factorul şi interesul politic. 
Siteul este pe banii publici, pe care porcii lui Florea fac reclamă dementă și mincinoasă pentru necalificatul Maior și publică atacuri la adresa rromilor, prin biroul de presă, cum a recunoscut Bretfelean, cel băgat în față de borfașul șef în afacerea autocolante în campania electorală a borfașului PDL Mureș, cu vandali imaginari, de la sereiști ratați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.