joi, 11 iulie 2013

Mulțumiri, domnule Tolontan pentru reacția rapidă! Să afle poporul de dedicația bandiților PDL pentru fostul pușcăriaș Țerbea!



Mulțumiri, domnule Tolontan pentru reacția rapidă! Să afle poporul de dedicația bandiților PDL pentru fostul pușcăriaș Țerbea!
Cum Gazeta sporturilor a publicat ieri două pagini despre afacerile cu bani publici în fotbalul românesc am căutat la câteva chioșcuri ziarul respectiv. Normal că publicația s-a vândut ca pâinea caldă! Dezamăgit, am intrat pe site, poate totuși reușesc să aflu ce scria în ziar și am avut inspirația să postez un comentariu pe blogul maestrului Tolontan. Nu am mai verificat dacă textul a apărut, până acum câteva minute și… surpriză! Textul nu se regăsea în noianul de comentarii, ci a fost folosit de maestru pentru un text al dânsului cu tema respectivă! Mulțumesc, maestre! Sunt onorat că și noi, jurnaliștii ăștia mici, fie ei și de provincie sau aproape freelanceri, putem da idei greilor de la București și ei și reacționează la subiectele grele! Pentru târgumureșeni, subiectul cu ședința de consiliu la care bandiții PDL Mureș vroiau dedicații de 2,7 milioane de euro pe cluburi pedeliste sau ale unor foști pușcăriași din camarilă e prezent de cel puțin 7 zile pe blogurile care îmi aparțin.

Primarul Florea din Tg Mureș vrea să-i dea clubului de fotbal în sală al lui Țerbea 700.000 de euro, bani cu care se poate ține un club de Liga 1!

11 July, 2013 | 17 comentarii

Astăzi, la ora 14, începe ședința Consiliului Local al municipiului Tîrgu Mureș. Pe ordinea de zi propusă de primar figurează mai multe ”asocieri” cu echipe sportive. La cererea primarului Dorin Florea, consilierii ar urma să aprobe azi ca, din banii mureșenilor, un total de 4 milioane de euro să meargă către 5 cluburi.

De fapt, e vorba de continuarea asocierilor, Tg Mureș fiind unul dintre numeroasele orașe care finanțează de ani de zile mai multe cluburi cu sume care au atras atenția prin dimensiunile lor și prin disproporția față de bugetele normale ale unor grupări sportive.

Cel mai mult, 8 milioane de lei, ar urma să ia FCM Tîrgu Mureș, echipă care a terminat pe locul 5 în Seria a II-a a Ligii secunde! 8 milioane de lei este un buget de echipă de Liga 1.

Printre cluburile finanțate de mureșeni cu alte 3 milioane de lei ar urma să se numere și C.S. City’Us din Tîrgu Mureş, o echipă de fotbal de sală! Cifra este colosală pentru un club de futsal.

Dacă orice echipă de Liga 1 din România ar avea asigurat acest venit de 700.000 de euro l-ar adăuga celui garantat din drepturile TV, cel puțin 1 million de euro, și ar putea să suporte costurile unui campionat.

City’Us, campion al României la futsal, este clubul lui Sorin Țerbea, membru în Comitetul Executiv al FRF și trimis în instanță în dosarul ”Mită în elicopter pentru șeful arbitrilor”. Țerbea a fost achitat la Curtea de Apel, procurorii au făcut recurs.

Gazeta Sporturilor va urmări votul din ședința care începe în două ore și va publica un amplu articol în ediția tipărită de mîine despre situația de la Tg Mureș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.