marți, 23 iulie 2013

De râsul lumii: Olguța își retrage plângerea la DNA!



De râsul lumii: Olguța își retrage plângerea la DNA!
Până când cineva va verifica cum bandiții din FRF și LPF le-au dat unora un loc de divizie a doua nemeritat, câtă vreme Universitatea există și are locul în divizia a doua: Cine sparge buboiul aranjamentele porcilor din FRF și LPF și din administrația publică a Craiovei?  P.S. Atenție, borfașii din FRF și LPF, joi ședință de consiliu local în care hoții PDL Mureș vor dedicație pe Țerbea, familionul Maior și Borșan, adică gășcarii PDL Mureș și camarila etnică.
Primăria Craiova îşi va retrage plîngerea împotriva FRF în cazul dezafiliării Universităţii Craiova!


După ce a sprijinit pentru aproape doi ani echipa lui Adrian Mititelu în procesul cu forul condus de Mircea Sandu, primarul Olguţa Vasilescu a solicitat oficial abandonarea acestuia!

Decizia vine după ce FRF a acordat Primăriei un loc în eşalonul secund, care va fi ocupat de CS Universitatea, noua echipă a Craiovei, condusă de Erik Lincar.

"Olguţa Vasilescu vrea să îşi retragă plîngerea. Mi se pare o sfidare la adresa locuitorului din Craiova. E o trădare cum n-a fost vreodată. Vom ataca în instanţă această hotărîre! Femeia asta ne minte pe toţi! Cum să îţi permiţi să îţi retragi plîngerea de la DNA? E dreptul craiovenilor să fie acolo.

Mă tot gîndesc, dar nu găsesc un motiv pentru decizia asta. Înainte de ruptura dintre noi, ea a spus că tot se fac presiuni asupra ei să treacă de partea lui Mircea Sandu. Probabil că asta s-a întîmplat sau i-a venit în cap ideea că ea e Craiova. Îi place ideea asta de «echipa Olguţei»", a spus Adrian Mititelu la Fanatik Show, la DigiSport 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.