marți, 30 iulie 2013

Alo, FRF, șmecherașii de la FCM Târgu-Mureș - continuatorii secției de fotbal a lui AS Sânnicolau Mare - sunt acum continuatori de ASA Târgu-Mureș! Verificați ce licențe au trepădușii de partid?!



Alo, FRF, șmecherașii de la FCM Târgu-Mureș - continuatorii secției de fotbal a lui AS Sânnicolau Mare - sunt acum continuatori de ASA Târgu-Mureș! Verificați ce licențe au trepădușii de partid?!
Ca unul care m-am interesat de mizeria numită FCM, în campania electorală a derbedeului portocaliu, după telefoane disperate ale gunoaielor de români din  administrația publică, SRI știe mai bine, nu am aplaudat niciodată o aiureală pe banii publici și de promovat un prost PDL Mureș. Nici afacerea pe mă-sa lui Maior și alte rubedenii, găsind că este normal ca orice idiot care vrea club privat să-și plătească din banii lui și nu din banii dați de pungașul lui de șef de partid, indiferent care ar fi clubul. Eu sunt cel care a obținut de la Maior declarația cum că locul e cumpărat prin sprijinul primarului PDL de Sânnicolau Mare, cum tot eu am descoperit că legal FCM nu are ce căuta în prima divizie. La sesizarea respectivă, Viorel Duru, de la licențiere a răspuns că FCM a declarat că el continuă secția de fotbal a lui AS Sânnicolau Mare și astfel s-a înțeles că doar proștii trebuie să se conformeze regulamentelor, care nu sunt pentru gășcarii PDL Mureș. Doar acum vreo 10 zile șmecherașii PDL Mureș din primărie și consiliul local au încercat pomana porcului pe FCM-ul familionului Maior. Atunci, gășcarii lui Maior au încercat să îi facă cadou 1,8 milioane de euro neamului lui și practic s-a și reușit, sub altă formă. Așa cum găinarii PDL Mureș și-au schimbat numele anul trecut la alegeri (în Alianța pentru Mureș), pentru a tâmpi târgumureșeanul convins de toate hoțiile porcilor PDL Mureș, după ce s-a văzut cu banii în căruță familionul Maior schimbă nume și culori și clamează că se va continua activitatea ASA! Care activitate, din moment ce dobitocii ăștia continuau de formă activitatea secției de fotbal a lui AS Sânnicolau Mare? Acum Țerbea nu mai e, suntem curioși unde mai vin bandiții din federație și ligă ca să mănânce și să pună țara la cale și să ne spună ce mândri sunt de parteneriatele public-private! Care private, derbedeilor, că familionul Maior nu a arătat un leu decontat și pungașii lui Florea i-au cumpărat și instalație de nocturnă din banii proștilor de târgumureșeni care votează etnic ca să nu fure maghiarul (sic!).
P.S. Bandiții lui Florea din primărie și PDL aveau alte planuri, dezvăluite involuntar de Țicleanu, care a recunoscut că se negocia locul Coronei Brașov (orașul hoților de partid) cu administrația publică locală din Târgu-Mureș. Derbedeii ăștia au încercat să fie și continuatorii secției de fotbal a lui Corona Brașov?!

În legătură cu situaţia juridică a clubului FCM Târgu-Mureş vă precizăm următoarele: la data luării deciziei de refuzare a acordării licenţei pentru sezonul 2009/2010, respectiv pe 25 mai 2009, clubul nu a prezentat dovada că este continuatorul activităţii fotbalistice a secţiei de fotbal a clubului polisportiv AS Unirea Sânnicolau Mare. Ca urmare, clubul FCM Târgu-Mureş nu putea solicita licenţa, deoarece nu avea vechime ca membru afiliat de minim trei ani la data când începea sezonul competiţional pentru care solicita licenţa, respectiv 1 iulie 2009 . Ulterior anunţului privind refuzarea acordării licenţei şi a motivării acesteia, clubul a prezentat la FRF documentaţia completă privind situaţia juridică, din care reiese că secţia de fotbal a AS Unirea Sânnicolau Mare s-a divizat de clubul polisportiv, şi-a schimbat denumirea în FCM Târgu-Mureş şi sediul social în Târgu-Mureş, consfinţite prin Hotărâre judecătorească. Pentru a obţine Certificat de identitate sportivă, clubul FCM a prezentat la MTS statutul asociaţiei, în care se preciza că este continuatorul activităţii secţiei de fotbal a AS Unirea Sânnicolau Mare. Pentru scopul acordării licenţei, văzând aceste acte juridice, clubul FCM poate solicita licenţa pentru sezonul 2010/2011” – mi-a răspuns Viorel Duru , director licenţe şi afilieri.


În cadrul unei conferințe de presă organizate marți, 30 iulie, în cadrul Academiei de Sport din Complexul de Agrement și Sport Mureșul a fost făcut un anunț deosebit de important legat de sportul mureșean. Simbolul sportului tîrgumureșean ASA Tîrgu-Mureș renaște! Vechiul FCM a îmbrăcat haine noi, prezentând o nouă echipă, o nouă conducere, o altă titulatură și multe alte noutăţi. În fața presei mureșene au fost prezentate noile echipamente de joc, noua siglă ASA Tîrgu-Mureș dar și membri noului Consiliu de administrație, urmând ca noua echipă ASA Tîrgu-Mureș să continue tradiția veteranilor din sportul mureșean. Vom reveni cu amănunte. - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/asa-tirgu-mures-renaste.html#sthash.WKejnEDt.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.