luni, 15 iulie 2013

Milioanele de euro se obțin la loto în 8 luni, banii pentru sportul găștii PDL se pot obține la Târgu-Mureș în două minute! De la 150.000 de fraieri, cărora criteriul găinar român trebuie să primeze, așa cum vor derbedeii portocalii și băieții cu ochi albaștri care au pus mâna, etnic, pe oraș



Milioanele de euro se obțin la loto în 8 luni, banii pentru sportul găștii PDL se pot obține la Târgu-Mureș în două minute! De la 150.000 de fraieri, cărora criteriul găinar român trebuie să primeze, așa cum vor derbedeii portocalii și băieții cu ochi albaștri care au pus mâna, etnic, pe oraș
Vă este cunoscut că bandiții din PDL Mureș au dedicat 2,7 milioane de euro din banii fraierilor de târgumureșeni pentru sportul de… partid, a.ka.a subordonași și foști pușcăriași din camarila rahaților. Pe abonatul Țerbea, pe familionul Maior și pe abonatul Borșan, bandiții vroiau să arunce în ultima ședință de consiliu nu mai puțin de 2,7 milioane de euro din banii proștilor de târgumureșeni! Pentru bunul mers, porcii PDL Mureș au adus, la sentiment, copii și antrenori în tricourile Joma cumpărate tot din bani publici, pentru a cerși milioanele de euro pentru gășcarii de partid ai lui Florea! Nesimțirea tipică a pupincuriștilor de români care nu vor să fure banii maghiarii, ci doar românii! Desigur, manevra a eșuat, porcii lui Florea s-au răcorit arătând cu degetul PNL și UDMR, pe siteul pe bani publici și cu scriituri de borfași semi-agramați sau pe rubedenii aduse de milă în primrie, pentru că amicul Someșan și gluma zisă PSD Mureș erau, probabil, din interese economice de partea găinarilor PDL Mureș!
Și dacă milioane de oameni au contribuit la marele pot și s-a jucat vreo 30 de săptămâni pentru a se obține banii, să vedem câte afaceri de genul celor aranjate de porcii PDL Mureș pentru subordonați și foști pușcăriași se puteau întâmpla cu 11 milioane de euro! Atenție, întreținuții lui Florea nu au prezentat vreodată o dovadă că au băgat un leu din banii lor și astfel îi bănuim că folosesc doar banii publici și nici nu am auzit de un control al Curții de conturi pentru verificarea destinației banilor dați cu mojicia românească!
Așadar, cu 11 milioane  de euro de la milioane de jucători la loto trepăduții lui Florea și găinarii PDL mureș puteau face:
6 donații de câte 1,8 milioane de euro pe familionul lui Maior! Porcii din primărie și consiliul local i-au cumpărat clubului pe familion PDL Mureș și instalație de nocturnă de 200.000 de euro și Curtea de conturi a frecat-o cu grație pe alături! Maior cel care, desigur, nu deține Siletina, altă afacere fără număr, care halește milioane de euro de la proștii de târgumureșeni!

16 donații pentru clubul fostului pușcăriaș Țerbea, întreținut de primărie pe Salubriserv și ridicat mașini.
48 de cadouri pentru clubul lui Borșan, ins fugit din PNG, cadorisit de porcii lui Florea cu șefia Direcției de sport, pe când nevasta ăstuia(fosta?!) a primit de la porcul de partid aferent directoratul fostei case a tineretului, desființată apoi prin acordul cultur-istului Băciuț și înființată ca serviciu al unui serviciu al primăriei, pentru ca bandiți din PDL Mureș să pună mâna pe spațiu. De menționat că Borșan e deja întreținut, primăria lui Florea inventând tot felul de afaceri pentru individ.



Marele premiu la Loto 6 din 49, de aproximativ 11 milioane de euro, a fost câştigat duminică de către o persoană din judeţul Galaţi. Biletul câştigător s-a jucat azi la ora 11. Jucătorul a câştigat premiul cu o variată. Cu celelalte două variante a câştigat la categoriile 2 şi 4, conform RTV.net.

Biletul norocos a fost jucat la agenția 17-005 din Galați și a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49 și o variantă la Noroc, prețul acestuia fiind de 16,9 lei. Toate cele trei variante jucate s-au dovedit a fi câștigatoare. În afară de premiul de categoaria I, jucătorul norocos a obținut câștiguri și cu celelalte două variante, și anume, un premiu de categoria a III-a în valoare de 817,41 lei și un premiu de categoria a IV-a în valoare de 30 lei, se arată într-un comunicat al Loteriei Române.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.