sâmbătă, 20 iulie 2013

Maior promite în numele instituției ! Au murit toți angajații primăriei Târgu-Mureș și au rămas doar șmecherașii rahatului PDL Mureș?!



 Maior promite în numele instituției ! Au murit toți angajații primăriei Târgu-Mureș și au rămas doar șmecherașii rahatului PDL Mureș?!

Concluzia întâlnirii a fost formulată de consilierul Claudiu Maior care a promis sprijinul Primăriei şi pe mai departe, pentru dezvoltarea şi suţinerea vieţii sportive tîrgumureşene. - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/salvati-sportul-muresean.html#sthash.IrJmNXdr.dpuf
Să mai amintim de alte minuni promise de acesta? Insul e angajat pe persoană fizică de gunoaiele din PDL Mureș, niște bandiți care îi întrețin afacerile pe Siletina și FCM, pe care, desigur, nu le conduce el oficial. Nu e purtător de cuvânt al instituției, nici șef de șantier sau director. Cum îi mai permiteți să apară în fața târgumureșenilor, el fiind fără calificare, concurs în primărie și fără tangență cu ceea ce face? Am înțeles că proștii de români au votat etnic, ca să fure porcii de români și nu maghiarii, dar măcar maghiarii ar trebui să aibă motiv să facă sesizări  la DNA, ANI, ministerele de resort,  ITM, pentru ilegalitățile porcilor din PDL Mureș, iar angajații primăriei să nu accepte ca bandiți din PDL Mureș să îl bage în față pe Maior doar pentru ca ăla să capete notorietate și să i se facă campanie ! Se aude, trepăduși din PDL Mureș?! Sau iar visați să îl puneți încă o dată ilegal pe copilul acesta de mingi al partidului?! Jegul românesc să fie atât de mare?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.