miercuri, 17 iulie 2013

Pașcan, senatorul cu atacul la adresa tenului lui Dobre, cel care l-a bătut la CJM ca în desene animate, se găsește să numere banii minorităților naționale, dar nu suflă o vorbă de dedicațiile porcești ale javrelor PDL Mureș, de 2,7 milioane de euro, pentru minoritatea sportivă PDL !



Pașcan, senatorul cu atacul la adresa tenului lui Dobre, cel care l-a bătut la CJM ca în desene animate, se găsește să  numere banii minorităților naționale, dar nu suflă o vorbă de dedicațiile porcești ale javrelor PDL Mureș, de 2,7 milioane de euro, pentru minoritatea sportivă PDL !
Minoritatea PDL Mureș și foștii pușcăriași din camarila lui Florea sunt întreținuți mereu de găinarii din PDL Mureș. Desigur, găinarii nu suflă o vorbă despre asta. Cum e să dai bani publici la cluburile lui Borșan, Țerbea și pe familionul Maior?! Pașcan, insul intrat în Parlament la redistribuire, ca ultimul venit și nevotat, de pe locul 3, cu câteva mii de voturi de la marii români care cred toate mizeriile cu maghiarul care fură Ardealul și pe toți sereiștii și propagandiștii comuniști care mai prestează în presă, spune că minoritățile primesc sub 20 de milioane de euro. Dintr-un foc, porcii din PDL Mureș au vrut să livreze la cluburi întreținute din banii publici, conduse de pedeliști, de familion de pedeliști și de foști pușcăriași anchetați cu mita pentru FCM-ul familionului Maior, 2,7 milioane de euro, adică mai bine de 10 la sută din suma dată de statul român minorităților naționale. Așadar, un pârlit de oraș condus de mafia PDL aruncă la ratații PDL 10 la sută din bugetul pentru minorități, într-o singură zi. Înțelegem pupincurismul și linsul mâinii celui care te-a făcut om și te-a băgat pe tine și pe nașa ta în primărie, dar nu așa! Pupincurismul poate fi prestat după program și nu în calitate de angajat al statului român!
P.S. Porcii lui Florea au adus copii și antrenori în tricourile pe bani publici, de la Joma, ca să pună presiune pe consilierii PNL și UDMR care nu mai vor să fure găinarii de la PDL bani publici. Să se dea la sport banii dedicai de porci pe transporturile terestre ocazionale ale primăriei(sute de mii de euro, pe Siletina), publicitatea pe Cătană cel care se laudă că merge cu presa anterior la notar, ca orice intermediar care nu a auzit de legea concurenței(sute de mii de euro), sondaje de opinie pe pedelistul Munteanu (zeci de mii de euro), autocolantele pe magazin FCM (cele cu vandali imaginați de bețivani și sereiști din păcate neimaginari, în campania borfașului portocaliu), produsele zaharoase și tricourile de la cupe ale liceelor(pe magazin FCM, zeci de mii de euro). Luați banii pentru afacerile voastre dedicate și dați-le altor fomiști din PDL și întreținuți, lepre de români!


Senatorul PDL Marius Pascan spune ca, într-un "an de criza pentru toti", 19 organizatii ale minoritatilor nationale din Parlament primesc de la buget peste 83 de milioane de lei pentru activitati culturale, religioase si de recreere, UDMR beneficiind de 18 milioane de lei.Senatorul PDL de Mures Marius Pascan a declarat miercuri, într-o conferinta de presa, ca minoritatile din Parlament îsi împart în mod "inexplicabil" o suma totala de 83 de milioane de lei în acest an, în care "e criza pentru toti". "Pentru acest an s-au alocat 83 de milioane de lei pentru diverse ONG-uri, organizatii reprezentând minoritatile. Este revoltator si ar trebui sa ne dea de gândit. Nu stim cum sunt justificate. De pilda, cei de la UDMR primesc vreo 18 milioane de lei, pentru ca sunt uniune, pe de o parte. De cealalta parte, ca partid. Acum, comparativ, daca-i luam ca partid, cu alocarile care se dau partidelor, imaginati-va de pilda ca PSD, cel mai mare partid din România la ora actuala, a primit 6,2 milioane de lei în acest an, adica de aproape trei ori mai putin decât UDMR", a spus Pascan. Senatorul a sustinut ca nimeni nu a putut sa indice în mod public cum se cheltuiesc acesti bani si de ce sunt facute "discriminari între minoritari", în sensul ca sumele, raportate la numarul de persoane dintr-o minoritate, variaza între 15-20 de lei pâna la peste 300 de lei "pe cap de minoritar". Potrivit datelor puse la dispozitie de senator, 19 organizatii neguvernamentale apartinând minoritatilor nationale din Parlament primesc anul acesta de la buget peste 83 de milioane de lei pentru activitati culturale, religioase si de recreere.

www.mediafax.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.