marți, 23 iulie 2013

Bandiții din PDL Mureș vor dedicații la amici de partid pentru ca ăia să nu mai muncească. Afacerea sport de la trepădușii PDL Mureș pentru întreținuți, pe motiv de…sport



Bandiții din PDL Mureș vor dedicații la amici de partid pentru ca ăia să nu mai muncească. Afacerea sport de la trepădușii PDL Mureș pentru întreținuți, pe motiv de…sport
Singurul sport pe care îl fac trepădușii din PDL Mureș e cursa contra-cronometru pentru trimis banii publici pe gunoaiele de subordonați și de afaceriști nemâncați, din partid. Dacă nu luăm în considerare curlingul, sport în care trepădușii sunt specialiști, la fel și borfașii din presa șantajată și cu cartelul de bișnițari care merg la notar cu intermediarul cunoscut, precum și alți idioți cu statut de mare român (1,80m!). Trepădușii au descoperit sportul de partid nu doar pentru a le lua proștilor votul în campanie electorală, ci și pentru a pune mâna pe sute de mii sau milioane de euro fără să miște un deget. Cât ar fi trebuit să muncească Siletina pe care Maior zice că nu o mai are, familionul lui, firmele lui Borșan și ale lui Țerbea pentru a umfla dedicații de sute de mii de euro de la porcii PDL Mureș?! Enorm!
Joi, porcii din PDL Mureș vor donație de 1,8 milioane de euro pe FCM-ul familionului Maior, cu Maior deja întreținut pe persoană fizică de borfașii PDL. Firma cu care a intrat Maior în Siletina abia pupă câteva sute de mii de euro pe ceea ce bandiții din primărie numesc Transporturile terestre ocazionale ale primăriei, iar din bilete la meci nu încasează nici 500.000 de euro. Porcii PDL Mureș au descoperit că donația pe motiv de sport îl face fericit pe Maior și pe familionul lui. Vreți ca întreținuții să nu pupe banii pe care leprele PDL Mureș îi dedică? Mergeți joi la ședință și nu lăsați mafia românească și proștii de maghiari cu pretenții de medici să voteze ca pungașii!
Pentru Țerbea, bandiții PDL Mureș vor donație de 700.000 de euro. Pe motiv de fotbal în sală. Afacerile lui Țerbea cu gunoiul sunt undeva la nivelul respectiv. Vreți să îi dați fostului pușcăriaș de-a moaca banii dumneavoastră munciți? Vreți să dați bani unuia cu dosar de dare de mită?  Sunteți invitați și, cine știe, poate că banii dumneavoastră au fost/sunt/vor fi probă la dosar.
Afacerile pe Borșan. Omul e modest, vrea doar 250.000 de euro din bani prostimii. Dacă ne aducem aminte, gașca din primărie i-a dat undeva la un milion de euro doar pentru reparații bazin de canotaj. Are Borșan nevoie de milă ca un cerșetor? Credem că nu, dacă a vândut mașina actualului pușcăriaș de vază Becali! Vreți ca porcii PDL Mureș să-și satisfacîă membrul de partid care a fugit de la PNG-ul lui Becali? Mergeți pe mâna proștilor de români! Nu vreți? Nu îi lăsați pe borfași să aducă copiii în tricouri din bani publici, pentru a șantaja consiliul local! Pe magazin FCM și pe firma Joma. Prietenii știu de ce.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.