vineri, 12 iulie 2013

Bandiții PDL Mureș invocă… indicații de partid, dar ei cară elevi la ședința de consiliu local sau angajați Salubriserv, în cazul mega-afacerii șosea de centură visată de borfași !



Bandiții PDL Mureș invocă… indicații de partid, dar ei cară elevi la ședința de consiliu local sau angajați Salubriserv, în cazul mega-afacerii șosea de centură visată de borfași !
Atenție, târgumureșeni, borfașii PDL Mureș publică din nouă fără semnătură pe siteul pe bani publici! Găinarii ăștia se cred apărați fără semnătură de troglodiți din birou de presă, primari, consilieri, persoane fizice aduse de gunoiul portocaliu în primărie, dar ei obțin exact efectul invers: toată lumea știe mânărelile porcilor PDL Mureș, de data asta fără vandali imaginari și sereiști ratați. UDMR și PNL, dați-le gunoaielor peste bot și cereți decontarea banilor publici pentru imaginare jegurilor portocali, de pe siteul pe care porcii PDL Mureș au articole copiate de pe tîrgumureșeanul.ro, locul dejecțiilor de partid.
P.S. Porcii PDL Mureș știu să semneze doar găinăriile prin care viceprimarul PNL e lipsit de funcții? ITM Mureș, cu șef pus parcă de PDL Mureș, pe ce pariem că nu ai curaj să le rupi capul la borfașii și găinarii puși etnic din partidul portocaliu?!

Este regretabil că indicaţiile trasate direct din oficina de partid au primat asupra intereselor colectivităţii, cu repercursiuni dintre cele mai nefaste asupra continuării activităţilor sportive, individuale sau de masă. Este de-a dreptul absurd să se invoce oportunitatea finanţării cluburilor sportive din partea municipalităţii în condiţiile în care, în orice stat civilizat, mişcarea sportivă este susţinută, în funcţie de performanţele înregistrate, de către autorităţile publice.
http://www.tirgumures.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2535%3Apnl-i-udmr-impotriva-susinerii-sportului-mureean&catid=49%3Astiri-de-ultima-ora&Itemid=314&lang=ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.