duminică, 21 iulie 2013

Dracula. Sau cine suge deja banul public. De la PDL Mureș!



Dracula. Sau cine suge deja banul public. De la PDL Mureș!
Mediafax dixit: Autorităţile locale din şase judeţe din Transilvania ar putea dezvolta, din fonduri europene, un proiect regional denumit "Dracula", care să prezinte şi să valorifice miturile şi legendele locale, propunerea fiind făcută de primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea. Potrivit informaţiilor postate, miercuri, pe site-ul Primăriei Târgu Mureş, primarul oraşului, Dorin Florea, le-a propus edililor din localităţile şi judeţele învecinate să colaboreze pentru accesarea de fonduri europene în exerciţiul financiar 2014-2020 pentru mai multe proiecte, printre care se numără şi unul în domeniul turismului, care să exploateze mitul lui Dracula.
Citind așa ceva ați crede că lui Florea îi pasă. Desigur, propunerea vine după ce acesta a eșuat să pună mâna pe capitala regiunii, pentru care a curtat Ținutul secuiesc și și-a declarat sprijinul pentru ca Ținutul secuiesc să fie candidată la propunerea pentru capitală europeană! Dacă acest individ, votat etnic doar de români, își permite să-și bată joc de voturile prostimii românești, ale foștilor propagandiști comuniști și ale altor ratați care pupă dosul sfânt pentru a primi pomeni de la primărie, îndeosebi chirii și publicitate prin intermediarul porcului de la PDL, e treaba lui. Treaba noastră e să evidențiem că bandiții din PDL Mureș au deja afacerea Dracula, de supt banii publici pe întreținuții lor din PDL Mureș sau nu.
Mărturii: afacerile cu sute de mii de euro pe publicitatea strecurată de Cătană și Suciu, cu presa bovină care merge la notar  pentru a nu deranja mafia PDL prin prezența la licitații; transporturile terestre ocazionale ale primăriei, de sute de mii de euro, pe Siletina care nu mai apare oficial la Maior, FCM-ul familionului Maior, pentru care porcii lui Florea au cerut doar acum 10 zile 1,8 milioane de euro pomană, afacerile pe întreținutul Țerbea, cu fostul pușcăriaș cu afaceri pe Salubriserv, ridicat mașini și cu cadou de 700.000 de euro pentru futsal; afacerile dedicate pe Bența, căruia pungașii PDL Mureș îi inventează locuințe pentru rromi, locuințe sociale pentru alte categorii și pentru borfașii din primărie, reabilitări termice, reparații cetate; afacerile dedicate pe Poruțiu, cel care a ajuns să pună pompe și tobogane de sute de mii de euro la Weekendul pe care alt pedelist îl are la afaceri dedicate, adică Borșan, întreținut și acesta de porcii lui din PDL Mureș cu sute de mii de euro, cu scuza de… baschet. Mai căutați la dedicații magazinul FCM (autocolante, tricouri, pachețele cu produse zaharoase pentru pupincuriștii lui Florea de la școli și pentru copiii angajaților din primărie, Curtea de conturi, te-ai prins?!), Protecting People (250.000 de euro cadou de la porcii din PDL Mureș în 250 de zile lucrătoare!). Ca să nu vă mai plictisim cu informațiile care sunt deja pe blog, porcii din PDL Mureș au deja Dracula la Târgu-Mureș, în prezența întreținuților din PDL Mureș! Restul e tăcere, din cauza fricii de a da în gât pungașul de român ales etnic, din cauza mafiei de partid, din cauza poliției cu sereist la îndemâna porcilor PDL Mureș și așa mai departe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.