duminică, 28 iulie 2013

De ce doarme Inspectoratul teritorial Mureș al Consiliului concurenței? Pe muzica hoților PDL?



De ce doarme Inspectoratul teritorial Mureș al Consiliului concurenței? Pe muzica hoților PDL?
Avem la Târgu-Mureș o instituție despre care putem spune fără să greșim că doarme pe ea. Dintre instituții este cea mai puțin vizibilă și dacă ne amintim bine inspectoratul acesta teritorial înseamnă un șef și un angajat pe două județe! Despre subiecte care ar trebui să intereseze inspectoratul teritorial și nu îl interesează, în ceea ce urmează:
1.     Afacerea tichete dedicate Real, în campania porcului PDL Mureș! Mită electorală pentru profesorii pupincuriști
Cadrele didactice și-au luat mita electorală vineri, în ultima zi de campanie electorală pentru președinte, în 2009. Tichetele erau dedicate de porcii din Primăria Târgu-Mureș și PDL Mureș pe magazin Real! La întrebarea de ce nu intervin, cei de la Inspectoratul teritorial Mureș au răspuns cu seninătate: Lăsați că la ce vânzări au ei zilnic nu se cunoaște. Dedicație de 100.000 de euro din banii publici pentru prietenarul de la Real, concurența, care avea datoria să sesizeze DNA și Curtea de conturi, tace ca peștele! 






2.      Afacerea bani pentru echipe de PDL-iști fugiți din partide. Porcul PDL Mureș s-a bucurat în campanie de loc de divizie a doua, prin primar PDL de Sânnicolau Mare. În consecință, livrează milioane ce euro pe clubul privat al mă-sii lui Maior. Desigur, alte cluburi private nu primesc pomana porcului portocaliu! Consiliul concurenței nu se prinde de dedicații și de concurență neloială, practic cluburile porcilor PDL fiind în avantaj față de cluburile unor oameni curați și care își înființează cluburile pe banii lor!
3.     Afacerea cinematograf cu preț de dumping! Porcii din PDL Mureș și primărie ardeau de nerăbdare să pună mâna pe cinematograful Arta, pentru a face praf 500.000 de euro, plus sutele de mii pe afacerea acces pietoni în Arta (sic). Lichelele au uitat că cinematograful e privat și face concurență neloială cinematografelor private. Un mic denunț, privaților sau acceptați ca porcii să facă cinema cu preț la jumătate din prețul unui bilet la un cinematograf privat?! Pentru amatori, căutați eventuale
interese ale șefului Radef cu bandiții PDL de la Târgu-Mureș, pentru un anume cinematograf!
4.     Discoteca primăriei. Bandiții au  făcut praf Casa de cultură Mihai Eminescu, pe care au desființat-o, au înființat în loc serviciul unui serviciu al primăriei, au reparat pe dedicați, au botezat clădirea… Centrul cultural și au vândut chiloți în… centrul cultural. Dovadă a interesului borfașilor PDL și a obligațiilor pentru neveste de trepăduși.  Sunt discoteci private în oraș, cum acceptă patronii concurența cu discoteca…de primărie din răsposata Casă a tineretului?!
5.     Licențe fără număr de taxi și miting împotriva firmei Pluto care respectă legea. La Târgu-Mureș a funcționat cu succes cartelul porcilor de români. Mai precis, gangsterii au venit cu preț fix, stabilit la zi, în timp ce o firmă, Pluto, a ales să meargă cu prețuri mai mici. Ceea ce au făcut bandiții de români se numește cartel, iar ceea ce a făcut patronul de la Pluto se numește activitate legală. Desigur, nimeni nu a anchetat cartelul lichelelor, cum nu a anchetat și mitingul împotriva acordării a 10 licențe pentru Pluto. Disperați că nu mai pot fura și de acolo, patronii din cartel au trimis sute de șoferi să protesteze. Ca idee despre ce înseamnă 10 licențe, întrebați cât plătesc șoferii, unii dintre ei lăudându-se că au dat și 2000 de dolari mită pentru a fi șofer! Acesta era scopul mitingului, de a arăta că cine  nu e cu cartelul nu merită să pupe licențe, plus interesele jegoase pentru bani nemunciți. Pentru târgumureșenii care nu gândesc, în 1989, la populație aproape identică, erau vreo 30 de șoferi de taxi, în 2013 sunt peste 1000. Interesele porcilor de români cer asta, nu dumneavoastră!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.