miercuri, 24 iulie 2013

Dați 700.000 de euro pentru clubul fostul pușcăriaș și actualul achitat Țerbea? Din banii voștri și la comanda derbedeilor PDL Mureș! Acceptați așa ceva sau vă iau de proști și de… români care trebuie să accepte dedicația etnică ?



Dați 700.000 de euro pentru clubul fostul pușcăriaș și actualul achitat Țerbea? Din banii voștri și la comanda derbedeilor  PDL Mureș! Acceptați așa ceva sau vă iau de proști și de… români care trebuie să accepte dedicația etnică ?
Cum era? Dați un leu pentru Ateneu? Cum ar fi….dați un leu pentru un…eu, adică Țerbea? Un… leu de 700.000 de euro! Atât vor să îi facă cadou bandiții din PDL Mureș și porcii necesari din primărie și consiliul local, pe motiv de futsal. Bani cu care, cum observa maestrul Tolontan, se poate ține o echipă de divizie 1 la fotbal, nu o porcărie de club cu un fel de miuță în sală!
Iar dacă ați uitat cine e Țerbea și  ce fost pușcăriaș și actual cercetat e acesta:
1)    Individul a făcut o parte din pedeapsă la pușcărie și a fost salvat de Constantinescu, pe vremea când acela era țărănist, ca și Florea, tovarășul de afaceri al ăstuia, brașovean și el:
DECRET nr. 331 din 11 octombrie 1999 privind acordarea unor gratieri individuale

EMITENT: PRESEDINTELE ROMANIEI
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 498 din 15 octombrie 1999


În temeiul art. 94 lit. d) şi al art. 99 alin. (1) din Constituţia României,

Preşedintele României decreteazã:

ART. 1
Se gratiaza pedeapsa aplicatã urmãtorilor condamnaţi:

- Cocis Lucian-Calin
- Cosma Ciprian
- Ilisei Veronica

- Konig Diana
- Licurici Paraschiva
- Maicanescu Sandina Florentina
- Maicanescu Mariana
- Mogosanu Mihai
- Muresan Arghil
- Pasea Haritina
- Stoica Victor
- Tibesz Attila
- Tudose C. Mihail.

ART. 2
Se gratiaza restul rãmas neexecutat din pedeapsa aplicatã urmãtorilor condamnaţi:

- Minea Vasile
- Muresan Elena
- Muresan Liviu
- Nastase Aurelian Adi

- Rãdulescu Şerban Ion
- Rusu Viorica (Corbu Viorica)
- Tudor Marin
- Terbea Sorin Ioan
- Tiganu Florin-Daniel.

PREŞEDINTELE ROMÂNIEI
EMIL CONSTANTINESCU

În temeiul art. 99 alin. (2) din Constituţia României, contrasemnam acest decret.
2)    Afacerea mită pentru FCM, adică pe club ținut din banii publici furați de bandiții din PDL Mureș.


Avram fusese trimis în judecată de DNA pentru luare de mită, 19.000 de euro, spre a delega arbitri doriţi de FCM Tg. Mureş. Decizia nu e definitivă, poate fi atacată la Înalta Curte.

După un an şi şapte luni de la începerea procesului şi 39 de termene, Dosarul Mită în Elicopter are o primă soluţionare din partea justiţiei: Curtea de Apel Bucureşti i-a achitat ieri pe fostul şef al CCA, Vasile Avram, şi pe omul de afaceri Sorin Ţerbea!

De asemenea, s-a dispus şi ridicarea sechestrelor puse pe bunurile inculpaţilor. Avram a fost trimis în judecată de DNA pentru luare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, în timp ce Ţerbea, un apropiat al clubului FCM Tg. Mureş, a ajuns în faţa instanţei pentru dare de mită.

Potrivit procurorilor, în mai 2011, în timp ce era supervizor la întîlnirea FCM Tg. Mureş - U Cluj, Avram ar fi primit de la Ţerbea suma de 19.000 de euro pentru delegarea unor arbitri agreaţi de gruparea ardeleană la meciurile din sezonul 2011-2012.

De asemenea, Avram ar fi beneficiat de transport gratuit cu elicopterul pe ruta Bucureşti - Tg. Mureş şi retur, aparatul de zbor fiind pus la dispoziţie de Ţerbea. Costul transportului era de 3.000 de euro. Decizia de ieri poate fi atacată la Înalta Curte.

58 de zile au stat în arest Avram şi Ţerbea: au fost reţinuţi pe 25 septembrie 2011 şi eliberaţi pe 21 noiembrie 2011http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/achitati-dosarul-mita-in-elicopter-vasile-avram-si-sorin-terbea-au-primit-verdict-favorabil-398775.html
Desigur, procurorii au declarat recurs!
3)    Afacerile cu primăria sub scuza de salubritate și controlul Curții de conturi care a găsit că bandiții din primăria lui Florea au cheltuit zeci de mii de euro pe containere pentru Salubriserv!
4)    Afacerile cu ridicare de mașini, practic furt de proprietate privată. Atenție, se ridică 4-5 mașini pe zi, porcii ăștia raportând cam 1500 de mașini pe an! Afacere mână în mână cu trepădușii fostului sereist Bretfelean, așa-zișii polițiști locali.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.