luni, 15 iulie 2013

Tolontan atrage atenția asupra obiceiurilor nesănătoase ale unora care se cred pe moșia lor. Aviz și bandiților din Primăria Târgu-Mureș!



Tolontan atrage atenția asupra obiceiurilor nesănătoase ale unora care se cred pe moșia lor. Aviz și bandiților din Primăria Târgu-Mureș!
La Târgu-Mureș avem bandiții din Primăria Târgu-Mureș și PDL Mureș care limitează activitatea unui viceprimar legal ( dă-i pe porci în judecata, Ciotlăuș!), la București sunt alții care se cred pe moșia lor!
Acest afiș de pe geamul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, semnat de decanul Viorica Păuș, a fost fotografiat astăzi de către studenții uimiți.

Uimiți nu doar de mesaj, ci și de ton. Un ton în care se ghicește alerta, groaza și disprețul în fața oricărui jurnalist care ar vrea să pătrundă în scanctuarul unde sînt formați jurnaliștii.
Din cate vad, e vorba de o universitate de stat, București, adică pe banii publici, ceea ce e mai grav decât daca ar fi o universitate privată! Rețineți stilul agramat (Firmă de Bodyguarzi, săraca limbă română!). Pe lângă că e stupid formulat: rectorul și decanul dau (împreună) aprobarea. Ce să îi învețe ăștia pe viitorii jurnaliști? Poate că a venit vremea ca presa serioasă să scrie de școlile de jurnaliști de la stat (mai ales că nu am găsit nicăieri declarația obligatorie de avere a decanului!) și jurnalismul pe filiera foarte scurta, gen IMA (3 luni) sau Scoala Tudor Vornicu(un an)! Poate de asta e supărată madam decan, ca le fac aia concurență și le iau amatorii de jurnalism și de dat banii pe diplome pentru o calificare -ziarist/redactor/jurnalist/prezentator TV – pentru care doar C.O.R. mai specifică că sunt necesare studii superioare. Dovadă că la Târgu-Mureș sau aiurea sunt angajați pe post pentru care se specifică clar studii superioare (nu doar de jurnalism, cum cred idioții cu Ștefan Gheorghiu climaxul vieții lor, ci orice fel de facultate) tot felul de neterminați, amante, amanți și alți ratați, printre oamenii care au avut decența să învețe ceva în viața lor și să nu ajungă să fie angajați de borfași de milă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.